magdalena268 10.08.05, 12:58 mam plamienia i mialam cytologie 2 gr. po czym lekarz mi przypisal leki.plamienia podczas calego cyklu mam juz od dluzszego czasu. czyto nadzerka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martta_k Re: Nadzerka-jak sie objawia? 10.08.05, 13:11 może tak może nie, bo przy nadżerce możesz ale nie musisz mieć plamień, no i plamienia niekoniecznie muszą być oznaką nadżerki, a to czy masz ta nadżerke można stwierdzić tylko na podstawie badania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka110 Re: Nadzerka-jak sie objawia? IP: *.pool8288.interbusiness.it 10.08.05, 17:01 Moze byc i nadzerka, ale jesli tak - to jakim cudem lekarz, biorac probke do cytologgi - jej nie zauwazyl??? Mi zauwazyla nadzerke polozna, ktora brala probke, wiec czy lekarz mial okulary jak denko od Coca Coli??? Mi sie objawila uplawami, dostalam 2 rodzaje globulek, ale dalej mam nadzerke - popwinnam sie jej pozbyc przed zajsciem w ciaze, tak mi powiedziano, bo w ciazy pod wplywem hormonow moze sie z niej zrobic jakies paskudztwo, rozsrosnie, sie i blablabla - trzeba wypalic, wylaserowac, czy costam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Nadzerka-jak sie objawia? IP: *.autocom.pl 10.08.05, 18:26 Natko, poczytaj wypowiedzi lekarza ob-gynaeca na tym forum na temat nadżerki i "konieczności" jej leczenia... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
vecka Re: Nadzerka-jak sie objawia? 10.08.05, 20:01 Hej, Czytalam wypowiedzi ob-gynaec i sama nie wiem. W Szwecji np. w ogole nie lecza nadzerek.... Odpowiedz Link Zgłoś