Dodaj do ulubionych

petting a ciąża

IP: *.241.81.adsl.skynet.be 16.08.05, 11:10
prosze pomozcie! moze rozsmieszy was to co napisze ale odpowiedzcie bo ja juz
nie moge sad uprawialam petting z facetem. zawsze najpierw bawimy się ze mną a
potem z nim tongue_out wiem ze na koniec doszlo do wytrysku ale daleko poza pochwą.
czy moge byc w ciazy? spoznia mi sie okres!!!!!!!!!! czy moglo dojsc do
zaplodnienia poprzez palec lub no nie wiem? jezyk? pomocy!
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: petting a ciąża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:13
      jak dobrze,że niedługo koniec wakacji...
      • Gość: pinezka Re: petting a ciąża IP: *.241.81.adsl.skynet.be 16.08.05, 11:15
        prosze odpowiedzcie sadsadsad
      • Gość: ewa Re: petting a ciąża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:16
        mam ten sam problem, prosze pomorzcie
        • Gość: ela mi też pomóżcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:28
          bo komputer mi restartuje na widok słowa "pomorzcie"
    • Gość: mamusia Re: petting a ciąża IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.08.05, 11:23
      Najlepiej kup sobie w aptece test ciążowy i bedziesz wiedziala juz po 3
      minutach! Watpie abys w ten sposob tak szybko zaszła w ciąże, chyba z e chlopak
      recznie w Ciebie wlewałsmile
    • zaba_pelagia Re: petting a ciąża 16.08.05, 11:36
      język?
      a czy on tym językiem najpierw oblizał spermę z penisa a potem łaskotał cię w
      szyjkę?

PS nie spamuj, ok?
      • Gość: pinezka Re: petting a ciąża IP: *.241.81.adsl.skynet.be 16.08.05, 11:38
        no nie.
        ale czy jesli mial kontakt ze swoja sperma a potem z moja pochwa to moglo dojsc
        do zaplodnienia? nie pamietam czy tak bylo,ale najgorsza z dopuszczanych przeze
        mnie opcji!
        • Gość: anka Re: petting a ciąża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:41
          nie zmieniaj zeznań wink
          napisałaś,że najpierw bawicie się z tobą,a później z nim...
          • zaba_pelagia Re: petting a ciąża 16.08.05, 11:44
            hehehehe
            sądzisz, ze facet jest w stanie utrzymac łapy przy sobie?
            • Gość: anka Re: petting a ciąża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:53
              a skąd,
              i jeszcze na pewno później wytarł je w ręcznik wink
        • zaba_pelagia Re: petting a ciąża 16.08.05, 11:43
          oczywiście
          jeśli miał na paluchach spermę i wkładał odpowiednio głeboko do pochwy, to
          mogło dojść do wszystkiego
          aczkolwiek wątpię, zebyś była w ciązy
          jak rozumiem, jesteś jeszcze młoda, a więc wszelkie nieprawidłowości w
          miesiączkowaniu sa możliwe
          poza tym - wakacje, zmiany klimatu itp.
          a jeśli sie jeszcze zamartwiasz, to stres
          • Gość: pinezka Re: petting a ciąża IP: *.241.81.adsl.skynet.be 16.08.05, 11:45
            no raczej nie powinien miec. bo jak mowilam najpierw ja potem on tongue_out generalnie.
            ale sie boje. panicznie. eh sad juz nigdy tak nie zrobie sadsadsadsad trzeba
            pomyslec o zabezpieczeniu...aaaa sad
            • invicta1 Re: petting a ciąża 16.08.05, 11:49
              oczywiście, ze to ciąża nic innego tak nie pada na mózg
              • Gość: pinezka Re: petting a ciąża IP: *.241.81.adsl.skynet.be 16.08.05, 11:52
                prosze sad nie musicie sie wyżywać. oczekuje tylko pomocy, a nie linczu. to tak
                dużo? crying
            • zaba_pelagia Re: petting a ciąża 16.08.05, 11:58
              NA BOGA!
              jak sie chcesz zabezpieczac przy pettingu?
              wystarczy umyć ręce
    • Gość: panikara*2 Re: petting a ciąża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 12:33

Wiem, wiem że takie posty wygladają jak prowokacje ale prosze
      uwieżyć..takie iracjonalene pomysly sie pojawiają (i to nie u nastolatek
      ...czego ja jestem przykładem)ale napewno świadczy to o jakieś nieojrzalości sad
      i naprawde ejst tak że kiedy @ sie spoźnia analizuje sie dokładnie kazą ze scen
      i najepiew etap pewnosci .."przecież zawze uważaliśm, zawsze odbywało sie mycie
      rąk" smile a potem etap: a może jednak przecież temu towarzyszt tyle emocji ...że o
      zapomnienie łatwo
      ech..i bądź tu mądra sad
      • invicta1 Re: petting a ciąża 16.08.05, 12:37
        no ale jest już po "ptokach"
        teraz dziewczyna może tylko sr.. w majty i czekać na miesiączkę, a nasze
        wynurzenia nic tu nie zmienią
        • Gość: ania Re: petting a ciąża IP: *.abp.pl 16.08.05, 13:03
          no pewnie dajcie jej spokoj, w koncu te forum jest od tego zeby kazda z nas
          sobie pomagala i dzielila sie doswiadczeniami.. ja mysle ze bedzie dobrze i
          tego Ci zyczesmileprzynajmniej bedziesz o jedno doswiadczenie do przodu i na
          przyszlosc bedziesz wiedziala czego nie robic.. pozdrowkismile
          • Gość: pinezka Re: petting a ciąża IP: *.241.81.adsl.skynet.be 16.08.05, 14:59
            o matko!!big_grin udalo sie. pojawil sie okres smile brzuch boli jak oszalały ale lepsze
            to ;] dziekuje tym z was ktore rzeczywiscie chcialy poradzic. dziekuje
    • Gość: juta50 Re: petting a ciąża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 16:16
      RZECZYWIŚCIE!- JAK DOBRZE ZE JUŻ KONIEC WAKACJI. UHHHHHHHHHHHHHH UFFFFFFF
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka