Dodaj do ulubionych

mam pytanie..intymne....

26.08.05, 20:32
się wacham,ale kogo się mogę spytać jak nie Was...
chodzi o coś takiego..cały czas w zasadzie czuję ten jajowód- lewy. w
zasadzie bez przerwy. to nie jest jakiś tam ból nie do zniesienia, ale
wiecie, czuje to i jest to po prostu irytujące, jak mucha która brzęczy.
rozmawiałam o tym z ginem, on twierdzi, że nie powinnam nic czuć. nie ma
prawa mnie boleć, ale ja to "czuje". czy Wy też tak macie? czy
rozmawiałałyście o tym z lekarzami? co oni na to?
i druga sprawa... podczas kochania się z mężem ostatnio boli mnie po prostu
lewa strona..to takie uczucie, jakby mnie prąd kopał..to ciężko opisać..ale
wiecie, zostawmy to tak, ze boli mnie lewa strona... moje libido przez
tabletki spadło praktycznie do zera i teraz jeszcze to.... muszę iść do
lekarza, a szczerze mówiąc mam dośc lekarzy od czasu pobytu w szpitalu..ale
nieważne.. chodzi mi o to, czy któraś z Was też tak ma???
Obserwuj wątek
    • lulup Re: mam pytanie..intymne.... 26.08.05, 22:08
      pszczolaasia mnie też boli/strzyka czy jak to tam nazwać lewa strona, tylko że
      ja miałam operację, gin mówi że trochę mi tą stronę "poszarpali" i może dlatego
      coś tam czuje, ale boli mnie też trochę niżej (chyba jajnik) i też nie wiem czy
      powinien. Najgorzej jest jak się obudzę w nocy i mnie boli, bo wtedy mi sie
      wydaje że już nigdy nie będzie dobrze, i jak tu podjąć się następnych starań....
      Ja byłam na antykach przez dwa cykle i moje libido też było zerowe a poza tym
      czułam się jakbym przytyła conajmniej tonę, teraz odstawiłam tabletki i od razu
      lepiej..smile)
      Może ten ból to pozostałość po tym co się w tym jajowodzie działo, bo przecież
      coś sie działo, no i może częściowo to psychika trochę świruje..ale to tylko
      takie moje "teorie".
      • majah1 Re: mam pytanie..intymne.... 26.08.05, 23:07
        Hej, mam dokladnie tak samo. Nieraz mnie cos zakluje podczas przytulanka (jak
        trafi w moja lewa strone), a po tabl. anty zero ochoty, wszystko na siłę.
        Wielka sie zrobiłam jak krowa, cyce sie wylewaja ze stanika, koszmar, czuje się
        jak betoniarka. Jeszcze tylko 1,5 cyklu na naty, ufffffff
        • pszczolaasia Re: mam pytanie..intymne.... 26.08.05, 23:14
          aq ja właśnie podjęłam decyzje, ze walę te tabletki!!!! mam po nich taką
          deprechę, ze szok..mam to w tyłku za przeporszeniem. ten cykl dolecę do końca i
          rzucam to w cholerę!!! dzięki dziewczyny za Wasze odpowiedzismile) się trochę
          uspokoiłam, bo już myślalam, ze jestem...dziwna..wink))) miłej nocy i miłego
          łikendusmile)))
    • kask77 Re: mam pytanie..intymne.... 27.08.05, 15:57
      No to ja dla urozmaicenia mam...identycznie...smile)
      Pszczolasiu-mnie deprecha troc troche przeszla w drugim cyklu brania anty.
      Odnosnie bolu, to po tych wszystkich moich trzech checach-bolalo coraz
      bardziej. Moim zdaniem bola zrosty. Przeciez tam w srodku mamy blizny. I ja
      czuje dokladnie-kiedy "pociągają". Mysle,z e z czasem bedzie coraz lepiej.
      Pozdrawiam
      kask

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka