Gość: t IP: *.net.autocom.pl 27.08.05, 22:25 czy wypadaja wam wlosy przy nadczynnosci? i jeszcze jedno pytanie, czy ktos sie orientuje czy to prawda ze gdy sie ma problemy z tarczyca to juz do konca zycia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: biedronka Re: nadczynnosc tarczycy IP: 82.139.30.* 28.08.05, 11:06 Przy nadczynności włosy mogą rzeczywiście wypadać. Nie jest to jednak główny objaw tej choroby. Leczenie jest długotrwałe (ja biorę leki ponad 10 lat). Jeśli zaś pacjent musi poddać się operacji tarczycy to leki bierze zazwyczaj do końca życia. Przy odpowiednio dobranych lekach nie odczuwa się jednak żadnych dolegliwości zdrowotnych. Można zupełnie zapomnieć o tym, że ma się kłopoty z tarczycą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: nadczynnosc tarczycy IP: 195.205.3.* 29.08.05, 16:18 Jestem po trzykrotnej dawce Jodu,(nadczynnosc ) niby mam hormony w normie, ale nie jest tak jak powinno być, pojawiły sie problemy z sercem,na które sie teraz lecze. Odpowiedz Link Zgłoś