Gość: ?? IP: *.chello.pl 28.08.05, 20:02 Czy zdarzyło się którejś z was,ze dostała @ pomimo przyjmowania luteiny? Czy @ pojawiała się dopiero po jej odstawieniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: c d luteina 28.08.05, 20:43 > Czy zdarzyło się którejś z was,ze dostała @ pomimo przyjmowania luteiny? przecież Luteinę bierze się aby dostać okres, nie na wstrzymanie ja dostałam w połowie brania (lekarz to wyprorokował, bo miałam dość grube enodmetrium przed wywoływaniem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: c d luteina IP: *.chello.pl 28.08.05, 21:19 Progesteron ma różne zastosowanie; wszystko zależy od tego jak jest przyjmowany. Ja miesiączkuję regularnie, więc nie przyjmuję na "wywołanie" co jest najczęstszym powodem opisywanym przez forumowiczki. Kiedyś lekarz zapisał mi od 16 do 25 dnia cyklu, aktualnie stosuję terapię ciągłą. Interesują mnie przypadki, których dotyczyło pytanie. Nie zapoznałaś się z treścią informacji przy leku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: c d luteina IP: *.chello.pl 30.08.05, 08:02 Dzięki za przesunięcie wątku do początku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: c d luteina IP: *.bj.uj.edu.pl 31.08.05, 11:00 czy ktoś odczuwa swędzenie skóry (głowy, twarzy, rąk, nóg) jako efekt stosowania luteiny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: c d luteina IP: *.chello.pl 08.09.05, 23:38 Takie objawy mogą być przyczyną choroby wątroby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: c d luteina IP: *.chello.pl 12.09.05, 18:25 Do zainteresowanych na tym forum: zaczęłam trzecie opakowanie luteiny. Czy odważyłyście się kontynuować terapię? Odpowiedz Link Zgłoś