Dodaj do ulubionych

Za dużo tabletek!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 13:56
Hej Kobietki!
Biore pigułki na torbiel.
Antybiotyki na zapalenie czegośtam.
Trilac osłonowo.
Espumisan doraźnie.
I szlag mnie trafi, bo się gubię - dziś 3 godziny za późno wzięłam pigułę, bo zapomniałam.
Mam nadzieję,że nic strasznego mi nie grozi? I jeszcze ten antybiotyk - są jakieś problemy z antybiotykiem i pigułą?
Sorki za kretyńskie pytanie, ale jestem pigułkowo w miarę początkująca i gapa na dodatek.
Pozdrawiam DB1
Obserwuj wątek
    • Gość: haneczka Re: Za dużo tabletek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 14:36
      hmm na ulotce powinno byc napisane jakie tabletki powodują osłabienie
      antykoncepcji. Wydaje mi się, że jeśli bierzesz antybiotyki może mieć to jakieś
      znaczenie. Nie jestem pewna..........pozdrawiam
      • Gość: haneczka Re: Za dużo tabletek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 14:37
        jeszcze jedno pytanko.....bierzesz espumisan? I co pomaga coś?
    • Gość: dzidzia_bojowa1 Re: Za dużo tabletek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 18:30
      Espumisan jest niezły, natomiast raczej nie należy go brać przed wyjściem do ludzismile) Rzeczywiście działa i "wypędza" wzdęciesmile. Na początku myślalam, że jakimś cudem te "baloniki" sioę wchłoną, hehehehe, ale zdecydowanie są wypędzane.
      Pozdrawiam i dzięki za odzew.

Ps. na pigułach o antybiotykach ani mru mru
    • hippophae Re: Za dużo tabletek! 06.09.05, 18:36
      Antybiotyk (być może nie każdy) niestety może wpływać na skutecznośc tebletek dlatego zaleca się stosowanie dodatkowego zabezpieczenia przez całą kurację i 7 dni po zakonczeniu
      • Gość: dzidzia_bojowa1 Re: Za dużo tabletek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 22:12
        Dzięki za infosmile
        Ale w zw. z tym mam zgryz. Dziecię może być, bardzo chętnie, ale gorzej jak je własnie podtruwam pigułami i antybiotykiemsad
        Jeszcze kilka dni i teścior chybasmile

papap
        DB1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka