Gość: BZZZ IP: *.localdomain / *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.05, 15:31 CZY TEST CIĄŻOWY MOŻNA SPOKOJNIE ZROBIĆ PO POŁUDNIU,CZY TYLKO RANO,3 DNI PO SPODZIEWANYM OKRESIE?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: TEST, RANO CZY MOZE BYC WIECZOREM 15.09.05, 15:33 1. nie krzycz 2. a co napisali w ulotce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Re: TEST, RANO CZY MOZE BYC WIECZOREM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 16:42 Możesz zrobić kiedy chcesz. Test już powinien wykryc hCG w każdym moczu (3 dni po spodziewanym teraminie miesiączki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzz Re: TEST, RANO CZY MOZE BYC WIECZOREM IP: *.localdomain / *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.05, 09:34 zrobiłam wyszedł negatywny, zrobiłam po południu, jednak wyraźna kreska, drugiej brak, na szczescie, okresu nadal tez brak, wiec czekam z 4-5 dni i ponawiam test, choc jesli mogłam zajsc, to jakies 10 dni temu, wiec sadze ze poprostu cos mnie sie poprzestawiało, miałam duzo stresów, wiec moze to powód Odpowiedz Link Zgłoś