Dodaj do ulubionych

e.coli w pochwie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 11:41
jestem załamana, od paru miesięcy walcze z tym paskudztwem ale to znów wraca.
dziś chce się dostać do lekarza, bo pieczenie jest nie do wytrzymania.
najgorsze jednak jest to,że myśląc iż już po wszystkiemu starałam się z mężem
o dzidzie.parę dni po owulucji jednak pojawiło się zapalenie. muszę wziąc
antybiotyk bo uczucie jest nie do wytrzymania a boje się co gdyby
rzeczywiście doszło do zapłodnienia. mam już tego dość, tak bardzo pragnę
dziecka a być może przez głupią bakterie okaże się to niemożliwe sad((
Obserwuj wątek
    • Gość: nosek Re: e.coli w pochwie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.09.05, 13:04
      Był robiony posiew? Wygotowałaś bieliznę? a może mąż cię zaraża?
      • Gość: zalamana Re: e.coli w pochwie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 13:10
        a co to jest posiew? ja od tak dawna mam zapalenie. nikt mi nie pomogl, chociaz
        bylam juz u 3 lekarzy. ryczec mi sie chce bo nie wiem co robic, jak juz na
        lekarzy nie moge liczyc!!!!!!!!!!
        • Gość: pani Re: e.coli w pochwie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 14:29
          Owszem robiłam posiew dwukrotnie i po tym wiem że to e.coli. Wcześniej przez
          lata mnie leczono nie zrobiwszy uprzednio wymazu. Mój mąż był leczony ze mną. A
          teraz mam nadzieje że pocieszająca wiadomość. Byłam u lekarza i on wprawdzie
          nie na podstawie wymazu, ale sprawdzenia próbki pod mikroskopem orzekł, że są
          grzybki i leukocyty a bakterii nie widzi. Pewnie zrobie jeszcze posiew, ale mam
          straszną nadzieje, że po przeleczeniu będzie ok. A grzybica pewnie po tych
          antybiotykach które brałam. Trzymajcie kciuki za mnie !! Acha i jeszcze jedno
          co mi powiedział to to, że gdybym była w ciąży to jeszcze nie zaszkodzi to
          dzidzi bo gdyby była to byłaby bardzo wczesna i jeszcze by sobie wędrowała.
          Jaka ulga bo przytulaliśmy się w czasie owulacji i tak po cichu liczyłam na nią.
        • Gość: nosek Re: e.coli w pochwie IP: *.acn.waw.pl 26.09.05, 14:40
          Idż sobie do jakiejś przychodni i zrób sobie prywatnie posiew na obecnośc
          grzybów, bakterii i pierwotniaków. Pani pobierze ci próbkę z pochwy i po paru
          dniach dostaniesz wynik co ci dolega. A do lekarza warto wracać jeśli leczenie
          od razu nie pomaga, wtedy większa szansa że skieruje cię na takie badanie.
          • Gość: pani Re: e.coli w pochwie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 15:09
            może to idiotyczne pytanie, ale jak gotujecie bielizne? Czy wystarczy po prostu
            nastawić pralkę na wysoką temp. ? U mnie to góra 90 stopni, czy to wystarczy?
            • Gość: nosek Re: e.coli w pochwie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.09.05, 17:59
              Ja tak właśnie
        • Gość: Do zalamana Re: e.coli w pochwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 15:06
          Z jakiego jestes miasta?
    • Gość: ania do pani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:10
      powiedz mi proszę, jak u Ciebie objawia się to zapalenie wywołane e.coli? Boje
      się że właśnie mam to samo, a do gin ide dopiero w czwartek sad
      • Gość: pani Re: do pani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:42
        no cóż, paskudne pieczenie, również przy oddawaniu moczu, podpuchnięte wargi.
        ale u większości dziewczyn z tego co czytałam po internecie nie wywołują one
        takich objawów. teraz, kiedy dowiedziałam się że mam grzybice to w zasadzie
        objawy były takie same, upławy tylko inne. musisz iść do lekarza i zrobić
        badanie. życzę zdrowia
        • Gość: ania Re: do pani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 11:43
          od tamtej nd to mam/mialam bardzo małoa, bardzo gęstego śluzu, i cały czas mnie
          swędziało. Potem od środy zaczełam używać clokto... nie pamiętam teraz, ale
          taka maść bez recepty i tantum rosa. Wydaje mi się że ta maść mnie dodatkowo
          uczuliła, bo zaczeło się od nowa swędzenie mocniejsze. Teraz od prawie tyg
          jestem strasznie sucha, nawet ja pieszcze się ze swoim facetem. W pt jak
          próbowaliśmy się kochać, jak ledwie wszedł we mnie to tak jakby mi ktoś w w
          otwartą rane wbijał masę szpilek. Nie wiem co jest, bo teraz nie swędzi nie
          piecze, możemy się pieściś, ale jak tylko wchodzi we mnie, nawilżony
          oczywiście, to i tak jakby mi skórę zdzierał.
          Dzięki jednak za odpowiedź, jutro się dowiem co i jak
          pozdrawiam
          • Gość: madziara Re: do ani IP: 195.68.232.* 28.09.05, 12:09
            Czesc, a moglabys napisac co ci jutro gin powie? ja mam takie same objawy jak
            ty tzn. swedzenie, pieczenie, bol przy stosunku. moj gin po roku leczenia
            powiedzial ze juz nic sie nie da zrobic bo widocznie taka moja uroda. nie wiem
            juz co mam robic. bede wdzieczna za info
            • Gość: ania Re: do ani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 13:03
              nie ma sprawy, ale ide w czw wieczorem, wiec odpisze w pt.
              mnie teraz nic nie piecze, nie swędzi, dopiero w momencie kiedy facet chce we
              mnie wejść,to mam to uczucie pocierania o jedną wielką rane, wystarczy że mnie
              tam po prostu ledwie dotknie sad
              • Gość: madzia Re: do ani IP: 195.68.232.* 28.09.05, 13:07
                nawet nie wiesz jak ja cie rozumiem. trzymaj sie cieplutko i czekam na info
                • Gość: ania Re: do ani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 15:16
                  wiesz, chyba nici z tego, bede musiała odłożyć wizytę. Właśnie dostałam okres,
                  a właściwie nie wiem co dostałam, bo to mój 2 cykl bez tabletek, wiec mam
                  poślizg prawie tyg (już nawet test robiłam), ale zawsze zaczynał mi się jakoś
                  inaczej, wiec jeśli się jutro okaże że to jednak nie @, to wtedy na pewno pójde
                  i odpisze.
                  Tak czy inaczej do gin się wybieram, wiec zostaje następny czwartek. Wiem że to
                  długo, nie wiem czy tyle wytrzymasz, ale wyszło jak wyszło.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: k Re: do ani IP: *.csk.pl 28.09.05, 21:03
                    z jakiego jestes miasta, nie doczytalam, mi e coli wyleczyl ladnie lekarz w białymstoku - dr Kłubowicz na parkowej. jak jestes z innego miasta to trudno, nie pomoge. leczenie scisle wg antybitykogramu po posiewie.
                  • Gość: madzia Re: do ani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 12:41
                    nie mam wyboru-poczekam.pozdr
                    • Gość: ania Re: do ani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 15:42
                      nie ide, jednak to okres.
                      Ale może k nam napisze jakie miała objawy, byłabym wdzięczna.
    • Gość: ania Re: e.coli w pochwie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 09:42
      witam, trochę to długo trwało, ale najpierw plamiłam, potem okres dostałam
      dopiero 4 wiec cała wizyta się trochę przesuneła.
      No a teraz jest wszystko dobrze, badanie oraz usg nic nie wykazało, musiało
      wiec to być zwykłe podrażnienie, wiem za to ze ta maść bez recepty clo... (nie
      pamiętam smile) mnie uczula, więc jeszcze dodatkowo się załatwiłam wtedy.
      Niestety niewiele mogę Wam pomóc,
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka