bzikk1 29.09.05, 14:59 Zwykle gdy rozpoczynamy seks jestem jeszcze za mało wilgotna. Dłuższa tzw. "gra wstępna" nie zawsze pomaga. Poradźcie, czy stosować jakieś kremy, olejki, a może coś innego?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sunsilk Re: bolesne stosunki 29.09.05, 15:09 tez miewam czasem taki problem. mozesz kupic zel feminum, mozesz intimel oba bez recepty w aptece lub dostepny nawet w supermarketach zel durexa czy KY. zerszta w aptece tez powinny byc. popros w aptece o zel nawilzajacy dla kobiet. powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: bolesne stosunki 29.09.05, 15:23 Feminum chyba kilkanaście złotych, ten Durexa jest sporo droższy. na serio, bardzo pomagają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anie Re: bolesne stosunki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.09.05, 17:28 za feminum zaplacilam cos kolo 15 pln z pol roku temu durex i ky chyba sa troche drozsze ale sa bardzo wydajne, starczy na dlugo i pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: bolesne stosunki 30.09.05, 09:23 > ale sa bardzo wydajne, starczy na dlugo tylko, że w ulotce żelu Durexa przeczytałam, że traci ważność po trzech miesiącach od otworzenia... w takich ilościach to ja go nie zużywam... Odpowiedz Link Zgłoś
sunsilk Re: bolesne stosunki 30.09.05, 10:58 jamam feminum. na nim nic takiego nie pisze, mam go juz pol roku, trzymam w zakreconej tubce Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: bolesne stosunki 30.09.05, 11:08 dla tego używam Feminum, bo nic tam takiego nie ma a trzymam już chyba z 1,5 roku i powoli kończy mi się tubka. Odpowiedz Link Zgłoś
ze_nitka Re: bolesne stosunki 29.09.05, 19:26 Czesc, tez mam taki problem. Niestety po KY jest gorzej niz bez niego, a podobno nieuczula... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabelka Re: bolesne stosunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 21:50 Żel KY z powodzeniem pomoże, ja mam ten sam problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: bolesne stosunki IP: *.chello.pl 30.09.05, 19:07 Te miejsca są wrażliwe i jeśli KY ciebie uczula to sproboj Feminum. Dobrze jest dodać odrobinę cieplej wody (juz po nałozeniu na miejsce aby zel tak szybko nie zastygal. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś