Gość: warszawianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 18:30 Witajcie Moj gin przy badaniu powiedzial,ze mam bardzo mala macice i duze tylozgiecie? Co to oznacza?i jaki moze miec to wplyw na ciaze w przyszlosci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mala mi Re: mala macica,co to znaczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 18:34 A nie mogłaś go przy okazji spytać? W końcu od tego jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaneta Re: mala macica,co to znaczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 18:43 Gość portalu: warszawianka napisał(a): nie,bo mialam wtedy wazniejsze pytanie ważniejszym pytaniem od wyjaśnienia wady budowy mogło być tylko pytanie o Postinor... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Re: mala macica,co to znaczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 18:36 nie,bo mialam wtedy wazniejsze pytanie.skoro nie wiesz to po co sie udzielasz?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala mi Re: mala macica,co to znaczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 18:48 To twój ginekolog ma limit pytań? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: mala macica,co to znaczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 18:37 www.zdrowemiasto.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=4572&alt=85 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Re: mala macica,co to znaczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 18:41 dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Re: mala macica,co to znaczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 19:25 wiecie co?!odpiórkujcie sie ode mnie!zadalam PYTANIE i prosilam o ODPOWIEDZ NA MOJE PYTANIE!!a nie czepianie sie mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: mala macica,co to znaczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 20:34 Mi lekarz tez tak kiedys powiedział po badaniu ginekologicznym.ale dał mi skierowanie na USG i okazało sie,ze wszystko w porzadku.I Tobie tez tego życze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata tyłozgięcie IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.wroc.pl 02.10.05, 22:05 Mi lekarz na badaniu powiedział , ze mam tyłozgiecie macicy, zapytałam się czy ma to wpływ na ciązę, i nie ma żadnego, zresztą na tym forum poczytałam o tyłozgięciu gdzie wypowiadały się szczęśliwe mamy a co do małej macicy to niestety nie wiem ale nie powinnaś martwić się na zapas...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś