Dodaj do ulubionych

mala macica,co to znaczy?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 18:30
Witajcie
Moj gin przy badaniu powiedzial,ze mam bardzo mala macice i duze tylozgiecie?
Co to oznacza?i jaki moze miec to wplyw na ciaze w przyszlosci?
Obserwuj wątek
    • Gość: mala mi Re: mala macica,co to znaczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 18:34
      A nie mogłaś go przy okazji spytać? W końcu od tego jest.
      • Gość: żaneta Re: mala macica,co to znaczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 18:43
        Gość portalu: warszawianka napisał(a):
        nie,bo mialam wtedy wazniejsze pytanie

ważniejszym pytaniem od wyjaśnienia wady budowy mogło być tylko pytanie o
        Postinor...
    • Gość: warszawianka Re: mala macica,co to znaczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 18:36
      nie,bo mialam wtedy wazniejsze pytanie.skoro nie wiesz to po co sie udzielasz?!
      • Gość: mala mi Re: mala macica,co to znaczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 18:48
        To twój ginekolog ma limit pytań?
    • Gość: ela Re: mala macica,co to znaczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 18:37
      www.zdrowemiasto.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=4572&alt=85
    • Gość: warszawianka Re: mala macica,co to znaczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 18:41
      dziekisad
    • Gość: warszawianka Re: mala macica,co to znaczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 19:25
      wiecie co?!odpiórkujcie sie ode mnie!zadalam PYTANIE i prosilam o ODPOWIEDZ NA
      MOJE PYTANIE!!a nie czepianie sie mnie!
    • Gość: Aga Re: mala macica,co to znaczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 20:34
      Mi lekarz tez tak kiedys powiedział po badaniu ginekologicznym.ale dał mi skierowanie na USG i okazało sie,ze wszystko w porzadku.I Tobie tez tego życze.
    • Gość: warszawianka Aga,dziekuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 21:40
      • Gość: agata tyłozgięcie IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.wroc.pl 02.10.05, 22:05
        Mi lekarz na badaniu powiedział , ze mam tyłozgiecie macicy, zapytałam się czy
        ma to wpływ na ciązę, i nie ma żadnego, zresztą na tym forum poczytałam o
        tyłozgięciu gdzie wypowiadały się szczęśliwe mamysmile a co do małej macicy to
        niestety nie wiem ale nie powinnaś martwić się na zapas...pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka