Dodaj do ulubionych

Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejszy śr

08.10.05, 21:45
Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejszy środek odchudzający!!!

czy ktoś to stosował?
Obserwuj wątek
    • antonina_74 Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs 09.10.05, 00:50
      Ja stosowałam.
      Schudłam 2,5 kilo w tydzień. Potem jeszcze kilo. W sumie brałam 2 tygodnie.
      Nie chciało mi się jeść - wcale a normalnie mdleję już po 2 dniach diety.
      Ten środek daje niesamowitego "kopa" energetycznego - nigdy nie miałam tak
      czysto w domu big_grin I chciało mi się ćwiczyć jak nigdy smile
      Ma i wady - ręce się trzęsą, czułam się jak po kilku mocnych kawach.
      Nie mogą tego stosować osoby z nadciśnieniem, problemami z sercem, tarczycą,
      cukrzycy.
      • Gość: zuza Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 08:25
        Ten środek daje niesamowitego "kopa" energetycznego - nigdy nie miałam tak
        > czysto w domu big_grin I chciało mi się ćwiczyć jak nigdy smile
        Ma i wady - ręce się trzęsą, czułam się jak po kilku mocnych kawach.

faktycznie, niewielkie wady
        to przecież jakieś koszmarne prochy
      • zaba_pelagia Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs 09.10.05, 10:07
        o kurcze
        spełniony sen wyznawcy amfetaminy!
        • maxi3 A co to za środek . Można coś więcej na ten temat? 09.10.05, 18:38
          • Gość: l79 To swinstwo zawiera.... IP: *.crowley.pl 09.10.05, 22:00
            Wyciagi roslinne zawierajace m. in. efedryne i kofeine. Oprocz tego cynamon,
            pieprz cayenne oraz wyciag z wirzby bialej (zawiera pochodne kwasu salicylowego)
            Dla narkomanow, lekomanow i desperatek
      • ikenai Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs 02.12.05, 10:45
        czy mozna to kupic tylko przez inernet czy normalnie w aptece?
    • Gość: inbrulka Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs IP: 212.244.111.* 02.12.05, 08:09
      zaczełam 2 dni temu, zjadłam 4 tabletki i czuje sie dobrze - normalnie, nic
      szczególnego z moim organizmem sie nie dzieje
    • natka110 Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs 02.12.05, 08:32
      dla mnie to wyglada jak amfa - niech sobie ma wyciagi z wierzby, itp itd, a
      potem bedziecie miec nierowna akcje serca, watrobe jak sitko, problemy z
      nerkami, i piekna figure - bo bedziecie ogly jesc tylko jakies zdechle
      marchewki i gotowaney szpinak. Juz tu gdzies jest post artystki ktora chce brac
      chinskie tabletki bez ulotki, po 120 PLN.
      A ten Termal Pro po ile? tanio czy dorgo wychodzi to samobojstwo?
      • Gość: inbrulka Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs IP: 212.244.111.* 02.12.05, 08:40
        nie bede tego jadła nieskończenie długo!!!!
        kupiłam próbke za 39 zł - kuracja na ok 3 tygodnie i STYKA!!
        chciałabym schudnąć 5 kg i tyle mi do pełni szczęścia w zupełności
        wystarczy smile
        • natka110 Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs 02.12.05, 10:28
          minus 5 kg w pierszwe 3 tygodnie, plus 8 kg w drugie 3 tygodnie, w trzecie trzy
          tygodnie - poczatek skutkow ubocznych...
          Jesli te 5 kg to wiecej niz 8-10 % twojej wagi to masz szanse je zrzucic bez
          zadnych prochow w 4-5 tygodni, ujmujac z bilansu energetycznego 1000 kcal
          dziennie ( przez diete i cwiczenia), 7000 kcal to wlasnie ubytek 1 kg, tyle sie
          powinno chudnac tygodniowo.
          Jesli natomiast wazysz 49 kg to 5 mozesz wcale nie zrzucic, bo jesli to mniej
          niz twoj ciazar rownowagi dla organizmu - wrocisz do rownowagi, czytaj:
          przytyjesz.
          • Gość: inbrulka Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs IP: 212.244.111.* 02.12.05, 16:58
            jesteś strasznie na anty...
            nie jestem osoba otyłą, przy wzroście 164 waże ok 63 kg - chcem zgubić
            brzuszek - pozostałośc po ciąży
            nie mam czasu chodzić na aerobik, oczywiście staram sie robić brzuszki
            codziennie ale nie zawsze jest na to czas sad
            zobaczymy czy thermal pomoże ...
        • Gość: edyta Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs IP: 80.50.250.* 02.12.05, 11:07
          gdzie to mozna kupic ?
          • Gość: gosiaczek Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs IP: *.veranet.pl 05.12.05, 21:30
            Zgadza sie ! Daje kopa jak afetamina , serce zaczyna kołotać , ciśnienie wzrasta , człowiek czuje się nadmiernie pobudzony. Nie polecam przerwałam stosowanie , owszem nie chciało mi się po nim jeść ale cóż z tego że przez niego mam teraz skoki ciśnienia chociaż już dawno go nie biorę. Można go kupić raczej tylko przez net , cena ok 100zł w zależności od sprzedawcy . Zastanówcie się czy warto ?!
            • Gość: kasiak37 Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs IP: *.dip.t-dialin.net 06.12.05, 14:53
              daje takiego kopa jak amfa dlatego ze zawiera efedryne.poczytajcie sobie co to
              jest i jaki ma wplyw na organizm...oprocz tego ze faktycznie daje kopa to
              jeszcze i inne skutki uboczne...milej lektury
          • kamikadze82 Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs 05.12.05, 21:48
            www.super-linia.pl/index.php?cPath=26 link do próbek. Ja się zastanawiam
            nad ta pierwsza- za 19 zł smile
            • afrodyta.karambolo Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs 05.12.05, 23:52
              Dziewczyny, nie kupujcie tego!Chyba że chcecie czuć się źle, pocić się
              niemiłosiernie, nie móc spać, gadać nadmiernie, mieć zawroty głowy, bóle serca
              i żołądka.Istna amfetamina!Jestem pewna, że to szkodliwy, uzalezniający
              środek.Nie polecam, wzięłam dwie tabletki i chorowałam dwa dni sad Jestem mądra
              po szkodzie - też swego czasu napaliłam się na szybkie odchudzanie.Nie
              powtarzajcie cudzych błędów.

Pamiętacie film "Requiem dla snu" ???tam jest pewna starsza pani na takich
              środkach - jeśli nie ogladałyście, warto byłoby to nadrobić, może ten
              sugestywny obraz wybije z głów co niektórym takie eksperymenty!
              • Gość: inbrulka Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs IP: 212.244.111.* 06.12.05, 14:38
                witam ponownie
                jem dwie tabletki dziennie od zeszłego czwartku i nie mam zadnych skutków
                ubocznych opisanych wyżej,
                może z wyjątkiem tego, że mocniej sie pocę
                ale spadku wagi tez nie odczułam sad
                • Gość: kasiak37 Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs IP: *.dip.t-dialin.net 06.12.05, 14:57
                  dziewczyny jak mozna takie "cuda" kupowac w necie?szanujcie swoje zdrowie!a jak
                  chcecie schudnac,wystarczy dieta NZT,cwiczenia i codziennie lyzka octu
                  jablkowego na szklanke wody mineralnej.polecam.
                  • maggdusia To nie świństwo 13.12.05, 08:44
                    Doradził mi ten środek trener. Same naturalne składniki. Nie mam żadnych
                    skutków ubocznych. Dobrze śpię, jem...zobaczymy czy schudnę.
                    Pozdrawiam
                    • Gość: Nieznajoma77 Re: To nie świństwo IP: *.centertel.pl 03.06.14, 12:07
                      i co schudłaś??
    • Gość: Nieznajoma77 mało wpisów IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.14, 22:16
      ...ja schudłam w tydzień brania go 2,5 kg bez większych diet, fakt jadłam sporo mniej, bo po nim w ogóle nie ma łaknienia, a na słodycze nie można patrzeć tak mdli...więc na apetyt dziala bez wątpienia, nikt z Was nie pisze tutaj czy zrobił sobie jakieś badania po braniu go powiedzmy miesiąc czasu?? Wiem, że ma uboczne skutki, nie da się tego ukryć, ja mam wybuchy gorąca i zimna, zaznaczam, że biorę tylko jedną dziennie po śniadaniu , niestety skoki ciśnienia są...załamiecie się ale choruje trochę na nadciśnienie więc idzie je sobie uspokoić lekami...w dniu kiedy go nie biorę - bo nie biorę codziennie - czuje się normalnie, nie wiem jednak jak na przyszłość z wynikami badań, czy ktoś z Was to brał dłuzej i się potem badał??? Ile on jest we krwi, chodzi mi o testy na doping np??? I czy można się po nim opalać??
      ...a i jeszcze jedno czytałam gdzieś że jakiś spalacz tłuszczu nie ten, uaktywnil komuś czerniaka , wiecie coś na ten temat ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka