mmarysia 08.10.05, 21:45 Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejszy środek odchudzający!!! czy ktoś to stosował? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antonina_74 Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs 09.10.05, 00:50 Ja stosowałam. Schudłam 2,5 kilo w tydzień. Potem jeszcze kilo. W sumie brałam 2 tygodnie. Nie chciało mi się jeść - wcale a normalnie mdleję już po 2 dniach diety. Ten środek daje niesamowitego "kopa" energetycznego - nigdy nie miałam tak czysto w domu I chciało mi się ćwiczyć jak nigdy Ma i wady - ręce się trzęsą, czułam się jak po kilku mocnych kawach. Nie mogą tego stosować osoby z nadciśnieniem, problemami z sercem, tarczycą, cukrzycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 08:25 Ten środek daje niesamowitego "kopa" energetycznego - nigdy nie miałam tak > czysto w domu I chciało mi się ćwiczyć jak nigdy Ma i wady - ręce się trzęsą, czułam się jak po kilku mocnych kawach. faktycznie, niewielkie wady to przecież jakieś koszmarne prochy Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs 09.10.05, 10:07 o kurcze spełniony sen wyznawcy amfetaminy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l79 To swinstwo zawiera.... IP: *.crowley.pl 09.10.05, 22:00 Wyciagi roslinne zawierajace m. in. efedryne i kofeine. Oprocz tego cynamon, pieprz cayenne oraz wyciag z wirzby bialej (zawiera pochodne kwasu salicylowego) Dla narkomanow, lekomanow i desperatek Odpowiedz Link Zgłoś
ikenai Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs 02.12.05, 10:45 czy mozna to kupic tylko przez inernet czy normalnie w aptece? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inbrulka Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs IP: 212.244.111.* 02.12.05, 08:09 zaczełam 2 dni temu, zjadłam 4 tabletki i czuje sie dobrze - normalnie, nic szczególnego z moim organizmem sie nie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
natka110 Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs 02.12.05, 08:32 dla mnie to wyglada jak amfa - niech sobie ma wyciagi z wierzby, itp itd, a potem bedziecie miec nierowna akcje serca, watrobe jak sitko, problemy z nerkami, i piekna figure - bo bedziecie ogly jesc tylko jakies zdechle marchewki i gotowaney szpinak. Juz tu gdzies jest post artystki ktora chce brac chinskie tabletki bez ulotki, po 120 PLN. A ten Termal Pro po ile? tanio czy dorgo wychodzi to samobojstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inbrulka Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs IP: 212.244.111.* 02.12.05, 08:40 nie bede tego jadła nieskończenie długo!!!! kupiłam próbke za 39 zł - kuracja na ok 3 tygodnie i STYKA!! chciałabym schudnąć 5 kg i tyle mi do pełni szczęścia w zupełności wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
natka110 Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs 02.12.05, 10:28 minus 5 kg w pierszwe 3 tygodnie, plus 8 kg w drugie 3 tygodnie, w trzecie trzy tygodnie - poczatek skutkow ubocznych... Jesli te 5 kg to wiecej niz 8-10 % twojej wagi to masz szanse je zrzucic bez zadnych prochow w 4-5 tygodni, ujmujac z bilansu energetycznego 1000 kcal dziennie ( przez diete i cwiczenia), 7000 kcal to wlasnie ubytek 1 kg, tyle sie powinno chudnac tygodniowo. Jesli natomiast wazysz 49 kg to 5 mozesz wcale nie zrzucic, bo jesli to mniej niz twoj ciazar rownowagi dla organizmu - wrocisz do rownowagi, czytaj: przytyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inbrulka Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs IP: 212.244.111.* 02.12.05, 16:58 jesteś strasznie na anty... nie jestem osoba otyłą, przy wzroście 164 waże ok 63 kg - chcem zgubić brzuszek - pozostałośc po ciąży nie mam czasu chodzić na aerobik, oczywiście staram sie robić brzuszki codziennie ale nie zawsze jest na to czas zobaczymy czy thermal pomoże ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs IP: 80.50.250.* 02.12.05, 11:07 gdzie to mozna kupic ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaczek Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs IP: *.veranet.pl 05.12.05, 21:30 Zgadza sie ! Daje kopa jak afetamina , serce zaczyna kołotać , ciśnienie wzrasta , człowiek czuje się nadmiernie pobudzony. Nie polecam przerwałam stosowanie , owszem nie chciało mi się po nim jeść ale cóż z tego że przez niego mam teraz skoki ciśnienia chociaż już dawno go nie biorę. Można go kupić raczej tylko przez net , cena ok 100zł w zależności od sprzedawcy . Zastanówcie się czy warto ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiak37 Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs IP: *.dip.t-dialin.net 06.12.05, 14:53 daje takiego kopa jak amfa dlatego ze zawiera efedryne.poczytajcie sobie co to jest i jaki ma wplyw na organizm...oprocz tego ze faktycznie daje kopa to jeszcze i inne skutki uboczne...milej lektury Odpowiedz Link Zgłoś
kamikadze82 Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs 05.12.05, 21:48 www.super-linia.pl/index.php?cPath=26 link do próbek. Ja się zastanawiam nad ta pierwsza- za 19 zł Odpowiedz Link Zgłoś
afrodyta.karambolo Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs 05.12.05, 23:52 Dziewczyny, nie kupujcie tego!Chyba że chcecie czuć się źle, pocić się niemiłosiernie, nie móc spać, gadać nadmiernie, mieć zawroty głowy, bóle serca i żołądka.Istna amfetamina!Jestem pewna, że to szkodliwy, uzalezniający środek.Nie polecam, wzięłam dwie tabletki i chorowałam dwa dni Jestem mądra po szkodzie - też swego czasu napaliłam się na szybkie odchudzanie.Nie powtarzajcie cudzych błędów. Pamiętacie film "Requiem dla snu" ???tam jest pewna starsza pani na takich środkach - jeśli nie ogladałyście, warto byłoby to nadrobić, może ten sugestywny obraz wybije z głów co niektórym takie eksperymenty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inbrulka Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs IP: 212.244.111.* 06.12.05, 14:38 witam ponownie jem dwie tabletki dziennie od zeszłego czwartku i nie mam zadnych skutków ubocznych opisanych wyżej, może z wyjątkiem tego, że mocniej sie pocę ale spadku wagi tez nie odczułam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiak37 Re: Pewne odchudzanie - Thermal Pro - najsilniejs IP: *.dip.t-dialin.net 06.12.05, 14:57 dziewczyny jak mozna takie "cuda" kupowac w necie?szanujcie swoje zdrowie!a jak chcecie schudnac,wystarczy dieta NZT,cwiczenia i codziennie lyzka octu jablkowego na szklanke wody mineralnej.polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
maggdusia To nie świństwo 13.12.05, 08:44 Doradził mi ten środek trener. Same naturalne składniki. Nie mam żadnych skutków ubocznych. Dobrze śpię, jem...zobaczymy czy schudnę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieznajoma77 Re: To nie świństwo IP: *.centertel.pl 03.06.14, 12:07 i co schudłaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieznajoma77 mało wpisów IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.14, 22:16 ...ja schudłam w tydzień brania go 2,5 kg bez większych diet, fakt jadłam sporo mniej, bo po nim w ogóle nie ma łaknienia, a na słodycze nie można patrzeć tak mdli...więc na apetyt dziala bez wątpienia, nikt z Was nie pisze tutaj czy zrobił sobie jakieś badania po braniu go powiedzmy miesiąc czasu?? Wiem, że ma uboczne skutki, nie da się tego ukryć, ja mam wybuchy gorąca i zimna, zaznaczam, że biorę tylko jedną dziennie po śniadaniu , niestety skoki ciśnienia są...załamiecie się ale choruje trochę na nadciśnienie więc idzie je sobie uspokoić lekami...w dniu kiedy go nie biorę - bo nie biorę codziennie - czuje się normalnie, nie wiem jednak jak na przyszłość z wynikami badań, czy ktoś z Was to brał dłuzej i się potem badał??? Ile on jest we krwi, chodzi mi o testy na doping np??? I czy można się po nim opalać?? ...a i jeszcze jedno czytałam gdzieś że jakiś spalacz tłuszczu nie ten, uaktywnil komuś czerniaka , wiecie coś na ten temat ?? Odpowiedz Link Zgłoś