ela2225 23.10.05, 16:30 Czuję od kilku dni w ustach przy piciu i jedzeniu co to może być ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamisia Re: gorzki smak IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.10.05, 16:53 Ja tez tak czasem mam... i moj ojciec tez, i moja siostra tez.... [jakos sie wszyscy zgadalismy o tym i wyszlo szydlo z worka] Probowalam to zwiazac z myciem zebow - gdy zbyt mocno przyszorowalam jezyk, na jego koncu [od strony gardla] przez kilka dni czulam gorzkie. Gdy juz przechodzilo a znow podraznilam jezyk - powtarzalo sie. Jesli zaprzestalam mocnego czyszczenia jezyka - odczucie to zanikalo... Tez jestem ciekawa co to jest i dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosiaa3 Re: gorzki smak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 18:50 Ja poczulam gorzki smak pierwszy raz przed zblizajacym sie okresem a pozniej jak okres nie przyszedl test pokazal ze jestem w ciazy a gorzko-metaliczny smak czuje do dzisiaj a jestem 6tyg od zaplodnienia. Wiec moze bedzie bobo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamisia Re: gorzki smak IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.10.05, 18:52 Nie strasz mnie, dobra kobieto Ale moj ojciec chyba nie bedzie w ciąży, prawda? XD A poza tym mialam juz to czesto i dawno temu, do tej pory nie zauwazylam innych symptomow ciąży XD No i smak nie był metaliczny. Moze kolezanka ktora zakladala ten temat spodziewa sie potomka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mardara Re: gorzki smak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:06 watroba. absolutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: gorzki smak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:55 pęcherzyk żółciowy.absolutnie. jak ja kocham takie kategoryczne stwierdzenia,a szczególnie medyczne diagnozy... ten gorzki smak może być też absolutnie po niektórych lekach albo występować przy zwiększonym poziomie wapnia we krwi albo... albo.. Odpowiedz Link Zgłoś