Dodaj do ulubionych

KATARZYNA SKÓRZEWSKA Z LIM PROSZE O OPINIE

30.10.05, 23:08
Witam!!!

Proszę o opinie na temat tej Pani doktor...
Chcę sie wybrać do dobrego ginekologa i czytalam troszke na forum, mimo to są
sprzecznosci.
Wasze opinie i spostrzeżenia będą napewno pomocne, pozdrawiam Beata.
Obserwuj wątek
    • zaba_pelagia Re: KATARZYNA SKÓRZEWSKA Z LIM PROSZE O OPINIE 30.10.05, 23:13
      a myślisz, ze tym razem nie będzie sprzeczności?
      sprawdzałas juz na białej liście?
      • ciutka Re: KATARZYNA SKÓRZEWSKA Z LIM PROSZE O OPINIE 30.10.05, 23:17
        Mhhh, no wiesz duzo przemawia za tym że to dobra lekarka, ale nie trawię tego
        jak idę i placę nie male pieniadze i szanowna lady mnie traktuje z góry bez
        szacunku, stąd moje pytanie, pozdrawiam Beata
        • i_renka Re: KATARZYNA SKÓRZEWSKA Z LIM PROSZE O OPINIE 31.10.05, 08:23
          LIM w Warszawie, tak? Chodzi Ci o Centrum Medyczne?
          To z cała odpowiedzialnoscia polecam panią doktor Dominike Herlenius.

pzdr
          irka
          • Gość: MAGDAAAA Re: KATARZYNA SKÓRZEWSKA Z LIM PROSZE O OPINIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 15:05
            MAM OKROPNE PROBLENY Z HORMONAMI,PRZECZYTALAM WASZE POSTY,DOPIERO ZACZELAM
            LECZENIE W TAMTYM SZPITALU ALE NIE ZNAM ZADNYCH LEKARZY I TEZ SLYSZALAM O DOKTOR
            SKORZEWSKIEJ,ZE JEST DOBRA LEKARKA.sLYSZALALAM ZE PROF RADOWICKI TEZ JEST
            NIEZLY,PROSZE O DALSZE ODPOWIEDZI NA TEMAT TYCH OBU LEKARZY,CHODZI MI O
            PROFESJONALNE PODEJSCIE I KOMPETENTNE ZAJECIE SIE MOIM PRZYPADKIEM., ZEBY
            PIENIAZKI KTORE CZLOWIEK WYDAJE OKAZALY SIE"DOBRA INWESTYCJA:smile))))
            • ciutka Re: KATARZYNA SKÓRZEWSKA Z LIM PROSZE O OPINIE 31.10.05, 15:55
              Dokladnie nie sztuka wydać pieniadze..., ja też mam problemy hormonalne, pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka