ciutka 30.10.05, 23:08 Witam!!! Proszę o opinie na temat tej Pani doktor... Chcę sie wybrać do dobrego ginekologa i czytalam troszke na forum, mimo to są sprzecznosci. Wasze opinie i spostrzeżenia będą napewno pomocne, pozdrawiam Beata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: KATARZYNA SKÓRZEWSKA Z LIM PROSZE O OPINIE 30.10.05, 23:13 a myślisz, ze tym razem nie będzie sprzeczności? sprawdzałas juz na białej liście? Odpowiedz Link Zgłoś
ciutka Re: KATARZYNA SKÓRZEWSKA Z LIM PROSZE O OPINIE 30.10.05, 23:17 Mhhh, no wiesz duzo przemawia za tym że to dobra lekarka, ale nie trawię tego jak idę i placę nie male pieniadze i szanowna lady mnie traktuje z góry bez szacunku, stąd moje pytanie, pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
i_renka Re: KATARZYNA SKÓRZEWSKA Z LIM PROSZE O OPINIE 31.10.05, 08:23 LIM w Warszawie, tak? Chodzi Ci o Centrum Medyczne? To z cała odpowiedzialnoscia polecam panią doktor Dominike Herlenius. pzdr irka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDAAAA Re: KATARZYNA SKÓRZEWSKA Z LIM PROSZE O OPINIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 15:05 MAM OKROPNE PROBLENY Z HORMONAMI,PRZECZYTALAM WASZE POSTY,DOPIERO ZACZELAM LECZENIE W TAMTYM SZPITALU ALE NIE ZNAM ZADNYCH LEKARZY I TEZ SLYSZALAM O DOKTOR SKORZEWSKIEJ,ZE JEST DOBRA LEKARKA.sLYSZALALAM ZE PROF RADOWICKI TEZ JEST NIEZLY,PROSZE O DALSZE ODPOWIEDZI NA TEMAT TYCH OBU LEKARZY,CHODZI MI O PROFESJONALNE PODEJSCIE I KOMPETENTNE ZAJECIE SIE MOIM PRZYPADKIEM., ZEBY PIENIAZKI KTORE CZLOWIEK WYDAJE OKAZALY SIE"DOBRA INWESTYCJA:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciutka Re: KATARZYNA SKÓRZEWSKA Z LIM PROSZE O OPINIE 31.10.05, 15:55 Dokladnie nie sztuka wydać pieniadze..., ja też mam problemy hormonalne, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś