w_i_o_s_n_a 31.10.05, 22:28 mam pytanie dziewczynki!!!!!czy temperatura w pochwie 4 dni przed miesiączką może być 37'8 czy powinna już się zmniejszać,,test ciążowe negatywny,, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocio-kocio Re: temperatura 31.10.05, 22:35 A mierzysz regularnie? Rano, przed wyjściem z łóżka? Czy ot tak sobie zmierzyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
w_i_o_s_n_a Re: temperatura 31.10.05, 23:15 to fakt zmierzyłam sobie tylko trzy razy czyli od trzech dni sobie mierzę ale słyszałam że to wskazuje na ciąze bo bardzo chcę być w tym stanie i nie mogę zajsć,ale pewnie będę mieć tą cholerną ciotę jak zwykle,dzięki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: temperatura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 23:32 takie mierzenie od czasu do czasu nic nie daje... taka temperatura nie swiadczy o niczym. POczekaj 4 dni i zrob test.... i nie wariuj ! Odpowiedz Link Zgłoś
izabelaela Re: temperatura 01.11.05, 08:46 O ciąży świadczy 21 temperatur wyższych od poziomu sprzed owulacji (18 to już duże prawdopodobieństwo). Zasady mierzenia, interpretacji masz w linkach: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14906 Na podstawie czterech temperatur nie można niczego wnioskować, bo nie ma punktu odniesienia. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś