Gość: anika IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.11.05, 22:02 Moze macie jakies sprawdzone sposoby? Czym sie objadac a moze jakis specyfik? Bardzo prosze o porade! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kalinka Re: Jak przytyć?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 11:02 też kiedyś miałam taki problem. Byłam bardzo szczupła, aż zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne........przytyłam 5 kg, nabrałam bardziej kobiecych kształtów.......ale chcę powrócić do swojej dawnej wagi bo wydaje mi się,że jestem za gruba i co? lepiej być za grubym czy za chudym ?? Odpowiedz Link Zgłoś
martalek Re: Jak przytyć?? 02.11.05, 17:19 a ile wazycie? bo ja przy wzroscie 168cm waze 53 i wydaje mi sie ze jestem za chuda. a co poprzedniczki jesli chcesz przytyc to kup sobie jakas odzywke wysokobialkowa a w ciagu miesiaca przytyjesz ok. 5 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efkaa odzywki IP: *.net132.okay.pl 02.11.05, 19:39 ale czy takie odzywki wysokobialkowe sa zdrowe??? Odpowiedz Link Zgłoś
smerfeta85 Re: odzywki 03.11.05, 11:19 jedz duzo ziemnakow, malkaronow z sosami, bialego peiczywa duzo i ciasta wszelkiego rodzaju, jedz w nocy i nie ruszaj sie Odpowiedz Link Zgłoś