Gość: rrr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 14:04 w przychodniach wg informacji NFZ zakładanie i wyjmowanie spirali jest bezpłatne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ubeee Re: spirala - bezplatnie!!! 03.11.05, 19:20 ale z cala pewnoscia nie sama spirala - i z cale szczescie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: spirala - bezplatnie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 20:57 nie, no aż tak dobrze nie ma - spiralę trzeba kupić i to bez refundacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taptap Re: spirala - bezplatnie!!! IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 04.11.05, 22:22 a czy mogla bys podeslac odpowiednie rozporzadzenie bo jestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
taptap Re: spirala - bezplatnie!!! 15.11.05, 13:38 Witam masz racje zalozenie jest bezplatne ja dzwonilam do 3 gabinetow w przychoni w wojewodztwie śląskim(DĄBROWA GÓRNICZA) i oni bez problemu robia takie zabiegi ale niestety wizyty dopiero po nowym roku a mnie zalezalo na czasie wiec zaplacilam(150 zl) bo niestety moja kasa chorych nie ma podpisanego kontraktu na tą usluge (opolska kasa chorych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: spirala - bezplatnie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 22:12 powodzenia w szukaniu takiego lekarza , który w ramach Kasy założy ci BEZPŁATNIE wkładke ... Daj znać dziewczynom , kto pozbawi się takiego źródła dochodu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: spirala - bezplatnie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 11:24 no to zadzwoń do swojego NFZ - mój ma z moją przychodnią tzw katalog usług, który obejmuje zarówno zakłądanie jak i wyjmowanie spirali w ramach ubezp. Gini praktykują z przychodnianymi pacjentkami umawaić się na zakładanie w swoich prywatnych gabinetach - w ten sposób nabijając sobie kiesę czymś, co powinni robić za darmo w przychodni. Ale warto wiedzieć, ze mamy prawo wymagać tego bezpłatnie w przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: spirala - bezplatnie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 15:14 dziwne bo mojej koleżance lakarz w przychodni powiedział 130 zł za założenie + koszt wkładki, jest to śmieszne ponieważ mój gin prywatnie założył mi wkładkę w cenie normalnej wizyty 80 zł + oczywiście jej koszt 80 zł Odpowiedz Link Zgłoś