Dodaj do ulubionych

pierwsze opakowanie pigulek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 08:50
koncze pierwsze opakowanie pigulek, i tak sie zastanwiam czy moj organizm
wogole odczul to ze je biore, nie mialam zadnych dolegliwosci typu bole glowy
mdlosci itd jak zaczynalam, plamien tez nie mialam, okres normlanie u mnie
trwal 7 dni, i przy pierwszym opakowaniu tez bylo 7 dni, wogole jakby nic sie
nie zmienilo, teraz czekam zeby zobaczyc jak bedzie wygladalo krwawienie z
odstawienia, mialam nadzieje ze bedzie krótsze i mniej bolesne ale teraz
zaczynam sie troche martwic ze nic sie nie zmieni i bede musiala zmieniac
pigulki.co o tym myslicie??
Obserwuj wątek
    • Gość: K Re: pierwsze opakowanie pigulek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 10:25
      Najczęściej dopiero 1 okres w przerwie jest inny, więc nie masz się czym
      przejmować. A to że nie masz żadnych dolegliwości, to świadczy raczej o tym, że
      Twój organizm dobrze toleruje tabletki. smile Jakie bierzesz? Jeżeli nie
      zauważyłaś u siebie śluzu płodnego, to wszystko jest w jak najlepszym porządku.
      • Gość: anka Re: pierwsze opakowanie pigulek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 11:20
        biore mercilon, one niby maja najmniej hormonow to moze dlatego jest ok. a co
        do sluzu to nie jestem dobra w obserwowaniu go wiec nie mam pojecia czy jest
        plodny itd.
        ale w takim razie zostaje mi sie tylko cieszyc ze dobrze toleruje tabletkismile)
        • Gość: K Re: pierwsze opakowanie pigulek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 11:28
          Jeżeli nie zauważasz śluzu, który jest ciągliwy, to wszystko jest ok. Ciesz
          się, że tak dobrze tolerujesz te tabletki, chyba nie chciałabyś mieć mdłości,
          bólów głowy, plamień itp. ? a ile kosztuje mercilon?
          • Gość: anka Re: pierwsze opakowanie pigulek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 11:33
            pewnie ze nie chcialabym miec, ale jak sie naczytalam jakie dziewczyny maja
            problemy to az trudno uwierzyc ze u mnie jest idealnie. ja place 31 zloty za
            opakowanie.
          • hippophae Re: pierwsze opakowanie pigulek 05.11.05, 12:04
            Przy pigułkach nie obsewuje się śluzu! Dziewczyny piszą że wydzielina się zmienia w trakcie opakowania ale to nie znaczy że piguły nie działają.
    • Gość: zuza Re: pierwsze opakowanie pigulek IP: 172.28.252.* 05.11.05, 10:59
      dlaczego masz zmieniac pigułki?
    • lilith76 Re: pierwsze opakowanie pigulek 05.11.05, 19:04
      tolerujesz pigułki idealnie, dobrze je znosisz i chcesz je zmieniać jeśli nie zmieni ci się na lepsze krwawienie???
      dziewczyno...
      • Gość: anka Re: pierwsze opakowanie pigulek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 20:09
        tak sie sklada ze ja zaczelam brac pigulki wlasnie ze względu na bardzo bolesne
        miesiaczki (a nie jakko antykoncepcje jak wiekszosc), wiec skoro krwawienie
        nie poprawi sie na lepsze to bede musiala je raczej zmienic.......... bo branie
        ich dalej nie bedzie mialo dla mnie sensu jesli nic sie nie zmieni.........
        • Gość: anna_deszczowa Re: pierwsze opakowanie pigulek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 14:55
          zmieni sie. ja biore mercilon od 3 lat, mam czasem 2-3 dniowe krwawienia,
          czasem lekkie plamienie. poza tym sluz w trakcie brania tabletek nie nadaje sie
          do obserwacji i o niczym nie swiadczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka