Gość: aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 22:14 Czygdzies w Polsce jest refundowana laserowa korekcja wzroku (krótkowzroczność) ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalina81 Re: korekcja wzroku 21.11.05, 10:07 z tego co wiem, to nigdzie. Mój osobisty najukochańszy okulista na moją chęć zrobienia tej korekty wzroku(też krótkowzroczność) stwierdził, że jak na razie powinnam dać sobie spokój, bo dostępne w Polsce metody nie są jeszcze doskonałe. Podobno w usa jest jakas nowa metoda, której wyniki on śledzi i jest dość obiecująca, więc kazał poczekać aż zawita ona do polski. Więc czekam bo jest on chyba 12 okulistą do którego trafiłam przed 8 laty i jak dotąd jestem nim zachwycona(wcześniej niestety trafiałam na totalnych konowałów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: korekcja wzroku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 12:01 A ja zrobiłam korekcję wzroku - za darmo... w Katowicach na Ceglanej. Nie wiem, czy dalej tam za darmo robią, ale w zeszłem roku i na początku tego raczej tak. Miałam wadę 6,5 + astygmatyzm, a teraz widzę super (operacja była trzy lata temu). Wiem, ze różne opinie krążą na temat tej kliniki, ale ja nie miałam tam żadnych problemów i chwalę ją za profesjonalizm.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś