Dodaj do ulubionych

To mnie przeraża!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 14:13
Proszę o pomoc. Jestem 30-letnią kobietą, od 8 lat mężatką, od 5 mamą. Od
kilku miesięcy zauważam, że nie mam ochoty na seks z mężem. Zawsze miałam
duże potrzeby seksulane. A teraz aż sama się boję?! Seks nie jest u nas
tematem tabu, rozmawiamy z mężem na ten temat.Wiemy co lubimy. Ale ostatnio
ja się wymiguję. Seks zaczyna mnie nudzić. Choć wydaje mi się, że mamy sobie
wiele do zaoferowania. Wydaje mi się, że brakuje mi w seksie więcej
romantyzmu?! Mówiłam o tym mężowi. Stara się, a ja nadal nie mam ochoty.
Ostatnio zaczął podejrzewać czy nie mam kogoś na boku. Nie mam, choć nie raz
o tym myślę jakby to było (zakazany owoc lepiej smakuje). Nie jestem zmęczona
wydaje mi się że raczej znudzona. Zawsze ja wychodzę z czymś nowym w łóżku,
zawsze za zgodą mojego męża ( masarze, bita śmietana, zawiązywanie oczu itp.)
Do zbliżeń dochodzi raz, dwa razy w miesiącu i raczej się do tego zmuszam.
Kiedyś potrafiliśmy kochać się codziennie. Jeszcze parę miesięcy temu. A
teraz taka zmiana?! Co ze mną się dzieję. POMOCY
Obserwuj wątek
    • lilith76 Re: To mnie przeraża!!! 24.11.05, 14:21
      na tym forum problem jest wałkowany z dwóch stron:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15128
    • cytrynka123 Re: To mnie przeraża!!! 24.11.05, 23:06
      Mi pomaga rozłaka. Bardzo wtedy chce dorwać mojego kwiatka za ogonek. Mieszkamy
      od siebie daleko, dzieli nas morze i jeszcze szczere pole wink. jak sie spotkamy,
      to łózko trzeszczy.
      Co do seksu.. nie trzeba się zmuszć. gdy nie mam ochoty proponuje przytulanie
      się i sesję kuchenna (wspolne gotowanie), co bardzo nam osładza okres
      obnizonego libida wink. Czesto bywa tez, ze jak nie czuje presji, od razu
      zmieniam zdanie i bara bara wink)).
      Seks smakuje lepiej, gdy nie jest przymuszony.
      Odkrylismy nowe mozliwości w sypialni... Wstyd mi pisac, ale on jest jedyna
      osoba na świecie wiedzącą, do czego jestem zdolna wink Moze sprobuj czegos
      nowego? Nie tak na siłe.. Troszke perwersji wink)) Czasem proponuję
      oglądanie "brzydkiego" filmu lub bawię się w "domine" "zmuszając" kwiatuszka by
      malowal mi paznokcie u stop lub przyniosl mi cos pysznego do lozeczka.... np
      ptaszka (wlasnego) w dzemie malinowym wink))
      A o romantyzm.. można się zatroszczyc, mowiac, co bys chciala, a nie czego Ci
      brakuje. Ja mowie, ze lubie swieczki i..... mam swieczki. On mowi, że lubi gdy
      wywijam zadkiem lub gdy robie sniadanko ubrana tylko w fartuszek.. i tak robie.
      Mow, co bys chciala, a nie, czego Ci brakuje. Podziel sie z nim swoimi
      fantazjami, mezczyzni marza o zrealizowaniu pewnych fantazji, ale boja sie
      reakcji partnerki.
      Powodzenia. Tak na marginesie... Moze cos sie wydarzylo i dlatego nie masz
      ochoty na seks. Nie jestes ptzypadkiem zmeczona lub zmartwiona?
      • Gość: zimna Re: To mnie przeraża!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 08:28
        Dziekuję bardzo za rady. Cytrynko my też robimy rzeczy w sypialni, od których
        moja mama dostałaby zawałusmile. Nie zawsze jednak możemy (czyt. mieszkamy z
        teściową a i synek nam sprawy nie ułatwia). I dodam, że nie jestem zmęczona.
        Zauważyłam,że seks osotatnio podoba mi się w przypadkach kiedy jestem po
        alkoholu.
        • venus22 Re: To mnie przeraża!!! 25.11.05, 08:37
          znudzil ci sie...

Venus
        • cytrynka123 Re: To mnie przeraża!!! 25.11.05, 17:14
          Więc wyjasnilo sie... Stres i trudne warunki. W tej sytuacji "nalezy" Ci sie
          zrozumienie i trochę pomocy ze strony partnera. Trudno sie jest nastroic, gdy
          kobieta czuje sie niepewnie i brak jej intymności.
          Babcie z wnusiem na spacerek.. a rodzice bara bara - to by było zbyt latwe.
          Prawda jest taka, że związek dojrzewa i naturalny jest czasowy 'zanik" seksem
          ze swoim "starym" partnerem. Ale miłośc i pożądanie odżywa. Mam to za soba.
          teraz to ja ganiam partnera, nie on mnie. Może potrzebujecie więcej czułości?
          bardzo lubie pomatkowac swojemu kwiatkowi, tak samo, gdy on bierze mnie "pod
          swoja opieke". Tuli tuli, spacerek, ciepla rozmowa chocby i o problemach.
          Wspolne rytuały... Pamietasz gdy na poczatku związku posługiwaliscie sie tylko
          Wam znanym językiem? Mina, oczko i wszytko bylo wiadome... Może brak Wam
          dziecięcej radości? Nie trzeba sie stawac do końca doroslym i ponurym.
          Nic nie chce zarzucac. Sądze, że się staracie, ale jesień... i ochotki może
          mniej. naprawde nie musicie się kochac wyczynowo. Dobry seks od czasu do czasu
          jest milszy niż codzienna batalia. najwazniejsza jest bliskość emocjonalna i
          zdolnośc rozumienia partner/ki/a.
          Z alkoholem to ostrożnie. Mi tez miło się robi, ale potem boli mnie żołądek.
          Alkohol zabija uczucie, mimo, że dodaje pikanterii. Odrobina winka lub
          koniaczku do posilku owszem, ale odrobinka i nie codziennie. Kiedys po
          alkoholu.. przestalam byc dziewicą z milym i ladnym choć ledwo znanym
          chłopakiem.
      • Gość: mimi Re: To mnie przeraża!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:49
        cytrynka123 napisała:

Czy ty przypadkiem nie pomyliłaś forum koleżanko.To wywlekanie twoich fantazji
        seksualnych jakos nie kojarzy mi sie ze zdrowiem kobiety.

) Czasem proponuję
        > oglądanie "brzydkiego" filmu lub bawię się w "domine" "zmuszając" kwiatuszka by
        >
        > malowal mi paznokcie u stop lub przyniosl mi cos pysznego do lozeczka.... np
        > ptaszka (wlasnego) w dzemie malinowym wink))

Powinnas radzic na forum erotycznym.
        • Gość: kaśka Re: To mnie przeraża!!! IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 25.11.05, 18:04
          a Ty pewnie z tych cnotek, co to oczka bolą już od samego czytania takich
          strasznych sprośności? Pozdrawiam.
          • Gość: miau Re: To mnie przeraża!!! IP: *.versanet.de 25.11.05, 18:55
            dokladnie to samo sobie pomyslalam
        • lilith76 Re: To mnie przeraża!!! 26.11.05, 11:51
          > Czy ty przypadkiem nie pomyliłaś forum koleżanko.To wywlekanie twoich fantazji
          > seksualnych jakos nie kojarzy mi sie ze zdrowiem kobiety.
          >

bo zdrowa kobieta nie ma fantazji seksualnych wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka