Dodaj do ulubionych

usuwanie kaszaków

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 10:18
Mam pytanie: jak można pozbyć się kaszaków na brodawkach piersi. Czy są w
aptekach gotowe preparaty, które wysuszają kaszaki (podobnie jak kurzajki na
rękach)? Z góry dzięki za wszelkie informacje. Pzdr.
Obserwuj wątek
    • janu5 Re: usuwanie kaszaków 06.01.06, 10:27
      sprobuj tym preparatem od kurzajek acidbroad czy cos takiego
    • Gość: justy Re: usuwanie kaszaków IP: 213.241.34.* 06.01.06, 15:58
      kaszaki- u chirurag.
      chyba, że masz na mysli prosaki.
    • cobako Re: usuwanie kaszaków 07.01.06, 18:38
      jeżeli to jest rzeczywiście kaszak, bo może się mylisz, to tylko chirurgicznie
      i nie ma co czekać bo sam nie zniknie, a urośnie. Zabieg nie jest straszny ani
      niebezpieczny
      • Gość: kama Re: usuwanie kaszaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 18:45
        Podejrzewam z opisu że jest to właśnie kaszak (mała gulka w której czasem robi
        się ropa), a właściwie trzy kaszaki smile które mam już 4 lata i w końcu
        postanowiłam je usunąć. Czy jest to zabieg kosztowny? Pzdr.
        • cobako Re: usuwanie kaszaków 07.01.06, 18:56
          ja dostałam skierowanie od internisty do chirurga i nie kosztowało mnie to nic,
        • cobako Re: usuwanie kaszaków 07.01.06, 18:59
          i jeszcze coś, nie zwlekaj z tym, im będzie większe, tym większa blizna
          • Gość: kama Re: usuwanie kaszaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 18:10
            Dzięki za wszelkie info i jeszcze jedno: one mi nie rosną, mam je od czterech
            lat i właściwie beż żadnych zmian, po wyciśnięciu jest ropa i czasem drobinka
            krwi. Chcę usunąć tylko ze względów estetycznych, ponieważ wydaje mi się, ze
            moje piersi tracą pod ich wpływem na atrakcyjności (czytałam, że kaszaki
            generalnie są defektem kosmetycznym). Tylko przeraziłaś mnie tymi bliznami i nie
            wiem czy jest w takim razie usuwać kaszaki żeby otrzymac w zamian blizny? I co
            zrobić, żeby usunąc je bezpłatnie (w ogóle nie mam pojęcia, do jakiego lekarza
            powinnam najpierw pójść) Pzdr.
            • cobako Re: usuwanie kaszaków 10.01.06, 21:27
              nie wyciskaj ich sama, bo możesz spowodować, że się rozsieją po piersiach.
              kaszak znajduje się w cieniutkiej błonce, lekarz usuwając go uważa żeby wyjąć
              go w całości w tej błonce właśnie żeby się nie rozsiał; idż do normalnego
              lekarza po skierowanie do chirurga, zrobi ci to za darmo na Kasę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka