Gość: Asia IP: *.chello.pl 06.01.06, 18:52 Nie ważne co wypije i w jakiej ilośći, kilkia godzin po wypiciu alkoholu nie mogę zasnąć i zawsze trzęsę się i jest mi zimno. Co może mi dolegać? Czy ktoraś z Was się z tym zetkjnęła wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: trzęsę się po alkoholu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 19:00 a musisz pić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: trzęsę się po alkoholu IP: *.chello.pl 06.01.06, 19:09 pije praktycznie wcale. zwracam sie z problemem, moze to wynika z niedoczynnosci czegos albo to objaw choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: trzęsę się po alkoholu IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 06.01.06, 20:48 Mam tak często u mnie jest to wynikiem pocżatków nerwicy.Bardzo zadko pije ale jak juz tak.. to tak mam.. ostatnio sylwester Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: trzęsę się po alkoholu 06.01.06, 22:22 Zbadaj tarczycę. Mój mąż miał takie objawy przy nadczynności. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
silicea Re: trzęsę się po alkoholu 07.01.06, 09:36 Nie napisalas co pijesz, ale wiem ze po niektorych "kolorowych" napojach alkoholowych (Bacardi Breezer etc) ktore sa konserwowane roznymi chemikaliami, mozna dostac reakcje uczuleniowa. Czy dostajesz wysypke, np na twarzy lub szyi? Bardzo podobnie jest po winie, glownie bialym ktore jest konserwowane uzywajac Sulphur dioxide SO2. Moze masz reakcje na to? zobacz sobie: www.allergy.org.nz/allergies/aZAllergies/beerWine.php Odpowiedz Link Zgłoś