Gość: asia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 21:51 witam!obudziłam siępo raz kolejny z opuchniętymi oczami.dobrze spalam,nie za długo,nie za krótko,a jednak mam małe napuchniete oczka.jaki moze byc powód? jak temu zaradzic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta-105 Re: napuchnięte oczy IP: *.dolsat.pl / 85.219.248.* 14.01.06, 22:17 idz do internisty bo napuchnięte oczy mogą wskazywać ze masz problemy z nerkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: napuchnięte oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 20:40 nigdy nie miałam raczej problemow z nerkami.a jak przeciwdzialac napuchnietym oczom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta-105 Re: napuchnięte oczy IP: *.dolsat.pl / 85.219.248.* 15.01.06, 21:17 Gość portalu: asia napisał(a): > nigdy nie miałam raczej problemow z nerkami.a jak przeciwdzialac napuchnietym > oczom? ja jednak radziłabym ci zrobić te podstawowe badania moczu bo moja siostra cioteczna miała identyczny problem, niby wszystko w porządku było a jak zrobiła badania to sie wyleczyć nie mogła i miala ciągle nawroty więc zbadaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: napuchnięte oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 23:14 a może tarczyca?jak jest niedoczynność to oczy rano są spuchniete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: napuchnięte oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 22:41 tarczyca?raczej nie,zwłascza jeśli objawem mają być tylko spuchnięte oczy no bo jakie jeszcze są?a jak temu zaradzić,wiecie może?nie che sie budzić z takimi małymi oczkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniś Re: napuchnięte oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 11:52 inne objawy nidoczynnosci tarczycy: zaparcia, sucha skora, przemeczenie, sennosc, wypadajace wlosy, rozdwajajace sie paznokcie. Zabdaj sobie tsh to zobaczysz cy z tarczyca wszystko ok. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aire1 Re: napuchnięte oczy 16.01.06, 23:29 Może uzyłaś zbyt cięzkiego kremu lub drażnącego środka do demakijażu Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: napuchnięte oczy 17.01.06, 05:55 a moze uczulenie na cos??? ja bym jednak poszla do lekarza. zawsze lepiej dmuchac na zimne! ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: napuchnięte oczy IP: 192.168.2.* / 213.199.252.* 17.01.06, 07:11 hmmm..ja też mam czasami taki problem,Ale zauważyłam zalezność:Jak pojem sobie za duzo na kolację /zwłaszcza węglowodanów/ to rano budzę się napuchnieta....ale to akurat chyba z nerkami nie jest związane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babette Re: napuchnięte oczy IP: *.resetnet.pl 17.01.06, 13:59 Tez tak mialam, ze po zjedzeniu sporej kolacji, zwlaszcza weglowodanowej mialam zapuchniete oczy i twarz, ale od kiedy wyleczylam candydoze przewodu pokarmowego to zniklo. Nie wiem czy jest jakis zwiazek. Do autorki: moze to jakies uczulenie, przypomnij sobie czy nie zaczelas uzywac jakiegos nowego kremu lub innego kosmetyku i najlepiej go odstaw. Odpowiedz Link Zgłoś