anula1977 20.11.02, 12:01 Dziewczyny-jak odstawialyscie pigulki, to czekalyscie do konca listka, bo mi lekarz ze wzgledu na zyly kazal odstawic z dnia na dzien. boje sie komplikacji, co mnie czeka??, a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_kami Re: odstawienie pigulek w 11 dniu brania 20.11.02, 12:38 Ekhmmm... czy to nie jest już 3 Twój post o tej treści? Po pierwsze - czemu nie dopytałaś lekarza? Po drugie - skoro Ci to zalecił, mając świadomość, że to jedenasta pigułka z opakowania, to wiedział, że Ci tym nie zrobi krzywdy. Po trzecie - jeśli nie wiedział, że jesteś w połowie opakowania - zadzwoń do niego i dopytaj. A co do pytania głównego - nic Ci nie grozi oprócz rozregulowanego cyklu, ale to niestety typowy efekt odstawienia pigułek. Za kilka dni dostaniesz krwawienia z odstawienia, a nastepnie cykle powinny zacząć się normalizować, czyli zbliżyć do 28 dni. Nic więcej nie może Ci się stać, a jedynym namacalnym efektem takiego nagłego odstawienia będzie to, że aktualny cykl będziesz miała skrócony o połowę. I tyle. K. Odpowiedz Link Zgłoś
anula1977 do _kami 20.11.02, 12:52 dziekuje za odpowiedz, wczesniejszy post byl do PAni Doktor, co zaznaczylam w naglowku,choc moze Twoim zdaniem to zle, ze podzielilam to na dwie czesci i narazilam na dodatkowe klikanie. chcialam zeby odpowiedzialy mi tez dziewczyny, ktore tak zrobily (aDoktor moze np nie zdazyc z odpowiedzia). Chyba takie jest zalozenie forum ,ze sobie doradzamy, pisza dziewczyny , ktore doswiadczyly jakichs sytuacji na sobie, moga cos powiedziec na ten temat. dodaja otuchy i potrafia wesprzec, np jesli maja ten sam problem. jeszcze raz dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam,a Odpowiedz Link Zgłoś
anula1977 do _kami 20.11.02, 12:55 dziekuje za odpowiedz, wczesniejszy post byl do PAni Doktor, co zaznaczylam w naglowku,choc moze Twoim zdaniem to zle, ze podzielilam to na dwie czesci i narazilam na dodatkowe klikanie. chcialam zeby odpowiedzialy mi tez dziewczyny, ktore tak zrobily (aDoktor moze np nie zdazyc z odpowiedzia). Chyba takie jest zalozenie forum ,ze sobie doradzamy, pisza dziewczyny , ktore doswiadczyly jakichs sytuacji na sobie, moga cos powiedziec na ten temat. dodaja otuchy i potrafia wesprzec, np jesli maja ten sam problem. jeszcze raz dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam,a Odpowiedz Link Zgłoś