aga55jaga 15.02.06, 23:29 proszę o nieprzenoszenie wątku gdyż każdy powinien zapoznać się z podstawowym info na ten temat. Dziękują www.msz.gov.pl/Ptasia,grypa,1795.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czajkax2 Re: co każdy n/t ptasiej powinien wiedzieć 15.02.06, 23:48 Takich wątków naprawdę było mnóstwo na emamie i innych forach. Jak ktoś zechce sie w tym temacie dokształcic to skorzysta z wyszukiwarki na tym czy innym forum. Albo poszuka w sieci. Wątek dotyczy zdrowia i na forum Zdrowie trafi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: co każdy n/t ptasiej powinien wiedzieć 15.02.06, 23:53 masz zły dzien czajka? Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: co każdy n/t ptasiej powinien wiedzieć 16.02.06, 00:01 Nie. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: co każdy n/t ptasiej powinien wiedzieć 16.02.06, 00:10 a tak jakos) Odpowiedz Link Zgłoś
m.online Czajka moze załóż forum ORNITOLOGIA 16.02.06, 08:17 i od razu zrób tam wjazd z tym watkiem, bo jeszcze nie daj Boże za dużo zainteresowanych tu do niego dotrze (a to taki bzdetny temat przecie). Za mądry jest? Za bardzo na czasie? I absolutnie nie kasuj watków, gdzie się pisze o Tobie. A ten o dobrej energii i optymizmie przenieś na forum Gusła. No dalej - pokaż że rządzisz, bo od wczoraj komuś mogło umknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Czajka moze załóż forum ORNITOLOGIA 16.02.06, 08:37 Niepotrzebnie czepiacie się Czajki, Ona po prostu boi się kwarantanny, bo sama pod ptactwo podpada i juz inni moderatorzy obawiają się ptasiej grypy... ) Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: M.online 16.02.06, 10:33 Szkoda, że wchodząc na forum nie zapoznałas się z Regulaminem i Netykietą. Może wtedy wiedziałabyś co to jest podział tematyczny forów i jak to działa. Ale po co? Lepiej od razu zgrywać super mądrą i wypisywac totalne bzury. Co ty chcesz osiągnąć w ten sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: M.online 16.02.06, 10:53 A ty może załóż sobie swoje forum, to odpoczniemy w końcu od twoich "mądrości". Będziesz tam sobie mogła pisać swoje super mądre posty w tak zgryźliwy sposób jak lubisz. Marnujesz sie dziewczyno na emamie. Powinnas zmienić forum na bardziej pasujące do ciebie. Mysle ze dziewczyny z "nie, nie jestem normalna" przyjmą cię z otwartymi ramionami" Odpowiedz Link Zgłoś
m.online Re: M.online 16.02.06, 11:06 Wiem Czajko, ze najchętniej zrobiłabys z emamy swoje forum, wprowadzając cenzurę i wypraszając niewygodnych, ale - wybacz - nie ułatwię Ci. A swoją drogą - "nie nie jestem normalna" to zaszczytny tytuł, gdy przyjrzeć się blizej Twoim normom... . Rozumiem, ze ten wątek mimo gróźb jednak zachowujesz na emamie, co by Cię pożałować mogli i docenić. Szlachetne. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: M.online 16.02.06, 11:11 Wiesz, po głębszym zastanowieniu dochodze jednak do wniosku że się nie dogadamy. Bo reprezentujesz sobą to czego nie znoszę u ludzi. A nie lubię tylko jednej rzeczy: organicznej głupoty. Poniewaz od samego początku przyczepiłas się do mnie jak rzep do psiego ogona to po raz kolejny informuję cię, gdzie mozesz złozyc na mnie skargę. Jeżeli uwazasz że nie jestem obiektywna w przenoszeniu wątków to zgłos to proszę do abuse@gazeta.pl Ale i tak wiem ,ze tego nie zrobisz, bo doskonale wiesz ze nie masz racji. Dlatego tylko bezproduktywnie bijesz pianę na forum Odpowiedz Link Zgłoś
m.online Re: M.online 16.02.06, 11:19 > Wiesz, po głębszym zastanowieniu dochodze jednak do wniosku że się nie > dogadamy. Bo reprezentujesz sobą to czego nie znoszę u ludzi. A nie lubię tylko > > jednej rzeczy: organicznej głupoty. Hmmm... strasznie się musisz nie lubić... ( to riposta na Twoim poziomie skoro już zaczynasz uciekac się do ublizania na skutek obniżonej adaptacji systemu nerwowego i braku sensownych argumentów ) > Ale i tak wiem ,ze tego nie zrobisz, bo doskonale wiesz ze nie masz racji. Przeciez kto jak nie Ty wie o WSZYSTKIM doskonale. I co? Nie przenosimy wateczku? )). Bo on nas piszą . Spryciula. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: co każdy n/t ptasiej powinien wiedzieć 16.02.06, 08:42 podobno jestem nosicielka tak że uwaga Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: co każdy n/t ptasiej powinien wiedzieć 16.02.06, 08:44 no ja własnie z uwagi na to nosicielstwo na czas jakiś zrezygnowałam z zakupu kiwi w każdej postaci (pasty do butów też)... Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 do moderatorki/ek 16.02.06, 10:31 no i nie zapomnij rebusów przecież na gry i zabawy przenieść.Jak by nie było tam ich miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: do moderatorki/ek 16.02.06, 10:34 Dziękuje za przypomnienie Faktycznie mozna przenieść. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: co każdy n/t ptasiej powinien wiedzieć 16.02.06, 11:44 obawiam się, że to nie ptasia grypa jest prawdziwym zagrożeniem dla forumowiczek... to one same dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś