Dodaj do ulubionych

co każdy n/t ptasiej powinien wiedzieć

15.02.06, 23:29
proszę o nieprzenoszenie wątku gdyż każdy powinien zapoznać się z podstawowym
info na ten temat. Dziękują

www.msz.gov.pl/Ptasia,grypa,1795.html
Obserwuj wątek
    • czajkax2 Re: co każdy n/t ptasiej powinien wiedzieć 15.02.06, 23:48
      Takich wątków naprawdę było mnóstwo na emamie i innych forach. Jak ktoś zechce
      sie w tym temacie dokształcic to skorzysta z wyszukiwarki na tym czy innym
      forum. Albo poszuka w sieci. Wątek dotyczy zdrowia i na forum Zdrowie trafi.
      Pozdrawiam
      • mamaemmy Re: co każdy n/t ptasiej powinien wiedzieć 15.02.06, 23:53
        masz zły dzien czajka?
        • czajkax2 Re: co każdy n/t ptasiej powinien wiedzieć 16.02.06, 00:01
          Nie. Dlaczego?
          • mamaemmy Re: co każdy n/t ptasiej powinien wiedzieć 16.02.06, 00:10
            a tak jakossmile)
    • m.online Czajka moze załóż forum ORNITOLOGIA 16.02.06, 08:17
      i od razu zrób tam wjazd z tym watkiem, bo jeszcze nie daj Boże za dużo
      zainteresowanych tu do niego dotrze (a to taki bzdetny temat przecie). Za mądry
      jest? Za bardzo na czasie?
      I absolutnie nie kasuj watków, gdzie się pisze o Tobie. A ten o dobrej energii i
      optymizmie przenieś na forum Gusła. No dalej - pokaż że rządzisz, bo od wczoraj
      komuś mogło umknąć.
      • nchyb Re: Czajka moze załóż forum ORNITOLOGIA 16.02.06, 08:37
        Niepotrzebnie czepiacie się Czajki, Ona po prostu boi się kwarantanny, bo sama
        pod ptactwo podpada i juz inni moderatorzy obawiają się ptasiej grypy... wink)
        • m.online Też zauważyłam objawy chorobowe u rzeczonej n/txt 16.02.06, 08:38

• czajkax2 Re: M.online 16.02.06, 10:33
        Szkoda, że wchodząc na forum nie zapoznałas się z Regulaminem i Netykietą.
        Może wtedy wiedziałabyś co to jest podział tematyczny forów i jak to działa.
        Ale po co? Lepiej od razu zgrywać super mądrą i wypisywac totalne bzury.
        Co ty chcesz osiągnąć w ten sposób?
      • czajkax2 Re: M.online 16.02.06, 10:53
        A ty może załóż sobie swoje forum, to odpoczniemy w końcu od twoich "mądrości".
        Będziesz tam sobie mogła pisać swoje super mądre posty w tak zgryźliwy sposób
        jak lubisz.
        Marnujesz sie dziewczyno na emamie. Powinnas zmienić forum na bardziej pasujące
        do ciebie. Mysle ze dziewczyny z "nie, nie jestem normalna" przyjmą cię z
        otwartymi ramionami"
        • m.online Re: M.online 16.02.06, 11:06
          Wiem Czajko, ze najchętniej zrobiłabys z emamy swoje forum, wprowadzając cenzurę
          i wypraszając niewygodnych, ale - wybacz - nie ułatwię Ci.
          A swoją drogą - "nie nie jestem normalna" to zaszczytny tytuł, gdy przyjrzeć się
          blizej Twoim normom... .
          Rozumiem, ze ten wątek mimo gróźb jednak zachowujesz na emamie, co by Cię
          pożałować mogli i docenić. Szlachetne.
          • czajkax2 Re: M.online 16.02.06, 11:11
            Wiesz, po głębszym zastanowieniu dochodze jednak do wniosku że się nie
            dogadamy. Bo reprezentujesz sobą to czego nie znoszę u ludzi. A nie lubię tylko
            jednej rzeczy: organicznej głupoty.
            Poniewaz od samego początku przyczepiłas się do mnie jak rzep do psiego ogona
            to po raz kolejny informuję cię, gdzie mozesz złozyc na mnie skargę.
            Jeżeli uwazasz że nie jestem obiektywna w przenoszeniu wątków to zgłos to
            proszę do abuse@gazeta.pl
            Ale i tak wiem ,ze tego nie zrobisz, bo doskonale wiesz ze nie masz racji.
            Dlatego tylko bezproduktywnie bijesz pianę na forumsmile
            • m.online Re: M.online 16.02.06, 11:19
              > Wiesz, po głębszym zastanowieniu dochodze jednak do wniosku że się nie
              > dogadamy. Bo reprezentujesz sobą to czego nie znoszę u ludzi. A nie lubię tylko
              >
              > jednej rzeczy: organicznej głupoty.

Hmmm... strasznie się musisz nie lubić... ( to riposta na Twoim poziomie wink
              skoro już zaczynasz uciekac się do ublizania na skutek obniżonej adaptacji
              systemu nerwowego i braku sensownych argumentów wink)

> Ale i tak wiem ,ze tego nie zrobisz, bo doskonale wiesz ze nie masz racji.

Przeciez kto jak nie Ty wie o WSZYSTKIM doskonale.
              I co? Nie przenosimy wateczku? wink)). Bo on nas piszą wink. Spryciula.
              • m.online Re: M.online 16.02.06, 11:34
                Zuch Moderator wink! Przeniosła.
    • sowa_hu_hu Re: co każdy n/t ptasiej powinien wiedzieć 16.02.06, 08:42
      podobno jestem nosicielka tak że uwaga wink

• nchyb Re: co każdy n/t ptasiej powinien wiedzieć 16.02.06, 08:44
        no ja własnie z uwagi na to nosicielstwo na czas jakiś zrezygnowałam z zakupu
        kiwi w każdej postaci (pasty do butów też)... smile
        • beata985 do moderatorki/ek 16.02.06, 10:31
          no i nie zapomnij rebusów przecież na gry i zabawy przenieść.Jak by nie było
          tam ich miejsce
          • czajkax2 Re: do moderatorki/ek 16.02.06, 10:34
            Dziękuje za przypomnieniesmile Faktycznie mozna przenieść.
    • lilith76 Re: co każdy n/t ptasiej powinien wiedzieć 16.02.06, 11:44
      obawiam się, że to nie ptasia grypa jest prawdziwym zagrożeniem dla
      forumowiczek...
      to one same dla siebie smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka