Gość: mała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 12:38 Czy mozna brać brpmergon w ciąży. Moja prolaktyna wynosi 48 a lekarz wypisał mi Duphaston.I nie wiem co myślec o tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: be Re: bromergon a ciąża IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 16:10 Bromergon mozna brać w ciąży jak najbardziej.Nie wiem jednak jakie masz schorzenie tzn dlaczego masz brac ten lek. Ja mam mikrogruczolaka i juz 3 lekarzy powiedziało,że nalezy zazywać conajmniej do 3 miesiaca bromegron.Obecnie zażywam Parlodel bo po nim czuje sie lepiej a działa tak samo jak bromergon. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: bromergon a ciąża 17.02.06, 18:41 > Czy mozna brać brpmergon w ciąży jak najbardziej mozna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: bromergon a ciąża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 10:08 Mam kłopoty z tarczycą i może daletego prolaktyna tak skacze. W listopadzie było 23,11 norma do 29 a w lutym 48 norma do 24. Wyniki odebrałam w poniedziałek (13.02) i moje TSH z 2,95(listopad 2005) spadło w ciągu miesiąca do 1,5. A w czawartek dowiedziałam się ze jestem w ciąży. Boże jaka jestem szcześliwa!!!!.Ale boje sie ze taka prl przeszkodzi mi w utrzymaniu ciąży. Lekarz przepisał mi Dupahston. Odpowiedz Link Zgłoś