Gość: ania IP: *.gprspla.plusgsm.pl 27.02.06, 10:50 Mam migreny ogniskowe i biorę yasmin. Antykoncepcję hormonalną stosuję od 3 lat. W tym czasie migreny miałam bardzo rzadko, moze 3 razy. Boje się jednak udaru mózgu. Co robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iza Re: migrena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 11:20 Nie ryzykowałabym na Twoim miejscu. Już sam fakt, że cierpisz na migreny powinien być przeciwwskazaniem do stosowania piguł!? Nie powiedziałaś o tym lekarzowi???A może to jeden z tych typów lekarzy, którzy wypisują recepty na Yasmin na "chama". Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: venus Re: migrena IP: *.vs.shawcable.net 27.02.06, 21:30 A co to znaczy migrena ogniskowa? nie przypominam sobie takiego okreslenia.. V. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: migrena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 21:57 Odstawić pigułki. Mi bóle głowi minęły jak ręką odjął jak odstawiłam tabletki, a wcześniej miałam b. częste i uporczywe 3-4 dniowe, w moim przypadku w czasie 7-dniowej przerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
kajaja2 Re: migrena 02.03.06, 17:00 ja biore yaspin teraz a wczesniej mialam zmieniane antykoncepcje ze wzgledu na migrene.yaspin biore 3 miesiace non stop pozniej 7 dniowa przerwa tak lekarz z alecil zebym nie miala migreny.jest ok Odpowiedz Link Zgłoś