Gość: anka IP: *.ix.p.lodz.pl 02.03.06, 22:50 Podczas badania ginekologicznego lekarz stwierdziła że mam płytka pochwe,miesiączkuje normalnie, co ze mna nie tak?bede miała jakies konsekwencje w związku z ta budową?prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: krótka pochwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 22:51 a tam, zaraz nie tak przy partnerze z długim penisem bedziecie musieli poszukać wlaściwej pozycji i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tara Re: krótka pochwa IP: *.toya.net.pl 02.03.06, 22:55 przy krotkiej pochwie każdy partner będzie miał długiego penisa Jak widać nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieska sukienka Re: krótka pochwa IP: *.it-net.pl 02.03.06, 23:52 są też tego same zalety- rozmiar europejski wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: krótka pochwa IP: *.ix.p.lodz.pl 03.03.06, 08:26 a więc nie jest ze mn ą aż tak źle?bo załamałam sie, czy jestem nienormalna, wybryk natury?(( Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: krótka pochwa 03.03.06, 09:03 tak sobie pomyślałam, może podczas porodu szybciej dziecko przejdzie? Odpowiedz Link Zgłoś