drepotek 20.03.06, 17:17 jak skutecznie pozbyc sie brodawek? moze jakies lekarstwa,czy tez wymrazanie?dziekuje za odpowiedzi,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moniczka Re: brodawki IP: *.osiedle.net.pl 20.03.06, 17:39 polecam zabieg usuwania brodawek laserem.Bardzo skuteczny i pozostawia minimalne,praktycznie niezauwazalne blizny.ja jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aen Re: brodawki IP: 213.83.100.* 21.03.06, 16:13 Troche moze glupie pytanie, ale czy przed tym zabiegiem usuwania laserem brodawek nalezy zrobic jakies badania? Tez chcialabym pozbyc sie kilku, ale nie wiem czy to zwykle brodawki czy cos innego, co moze powodowac pozniej jakies problemy I jeszcze jedno pytanie: czy da sie jakos zamknac pekniete naczynko krwionosne? Zrobilo mi sie takie cos na twarzy, nie wyglada mzoe strasznie, ale nie chcialabym, aby sie powiekszalo I gdzie taki zabieg wykonac? gabinet kosmetyczny? Gabinet lekarski jakis? Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś