kangurek20 21.03.06, 12:58 hej mam zapalenie i grzybice i chciała bym jakies leki ale nie wiem co bym mogła zażyć.Dajcie odpowiedz Nie jestem jeszcze w ciąży.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasminar Re: Pomóżcie Prosze Pilne 21.03.06, 13:01 no to gnaj do lekarza bo przy zapaleniu i grzybicy czesto wskazany jest antybiotyk a do smarowania clotrimazol masc,lepiej niech Ci zrobia wymaz bo nie kazdego grzybka leczy sie tym samym a nie mozna zaleczyc trzeba wyleczyc grzybki lubia wracac Odpowiedz Link Zgłoś
kangurek20 Re: Pomóżcie Prosze Pilne 21.03.06, 13:02 dzwoniłam dzisiaj do lekarz i dopiero moze mnie przyjąc w sobote.a chciała bym do soboty chociasz jakąś maśs albo domowe sposoby Odpowiedz Link Zgłoś
kangurek20 Re: Pomóżcie Prosze Pilne 21.03.06, 13:05 kangurek20 napisała: > dzwoniłam dzisiaj do lekarz i dopiero moze mnie przyjąc w sobote.a chciała bym > do soboty chociasz jakąś maśs albo domowe sposoby Prosze napiszcie bo do soboty to chyba zwariuje Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga Re: Pomóżcie Prosze Pilne 21.03.06, 13:08 domowymi sposobami raczej sobie możesz tylko zaszkodzić. Skoro tak silnie odczuwasz dolegliwości (do soboty jeszcze ho ho) radziłabym prywatna konsutację. Odpowiedz Link Zgłoś
asikasik1 Re: Pomóżcie Prosze Pilne 21.03.06, 13:01 wiekszość z forumowiczów nie ma wykształcenia medycznego, a nawet lekarzowi ciężko jest zdiagnozowac chorobe on-line, więc wybierz sie do lekarza. zyczę wyzrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
gavagai1 Re: Pomóżcie Prosze Pilne 21.03.06, 13:01 to jest konkretny problem medyczny i jakakolwiek pomoc tutaj może być traktowana jako "podpowiedź" ale przede wszystkim zgłoś się do lekarza, którego to forum nie powinno zastępować. Ps. Znam ból; pewnie zapisze Ci nystatynę dopochwowo. Tylko do niego idź! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga Re: Pomóżcie Prosze Pilne 21.03.06, 13:02 o tym decyduje lekarz - skoro masz i zapalenie i grzybicę, to taki stan chyba musiał wcześniej stwierdzić gin?? Dodam tylko że jeżeli chodzi o leczenia grzybicy, to takie leczenie powinno dotyczyć także i partnera Odpowiedz Link Zgłoś
esse1 Re: Pomóżcie Prosze Pilne 21.03.06, 13:06 Jak piszą dziewczyny - przede wszystkim lekarz. Ja w ciąży dostałam na podobny problem Macmiror (globulki), na didziusia nie mają wpływu, ale to chyba na receptę tylko. Domowym sposobem czasem łagodzi naturalny jogutr albo kefir - ale to nie wyleczy. Odpowiedz Link Zgłoś
katrint Re: Pomóżcie Prosze Pilne 21.03.06, 14:36 Przede wszystkim prócz Clotrimazolu w maści niczego innego nie dostaniesz bez recepty,więc wizyta konieczna.Do soboty bym na twoim miejscu nie wytrzymała,objawy chyba nie należą do przyjemnych.No i nie zapomnij o recepcie dla swojego partnera Odpowiedz Link Zgłoś