Gość: ktos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:58 szukam informacji o tym leku chinskim,czy ktoras go uzywala,jak zadzialal,co na to lekarz itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Gong jing Kang IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 21:56 nikt nic nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: google Re: Gong jing Kang IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 23:38 a w google sprawdzałaś??? www.google.pl/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial_s&hl=pl&q=%22Gong+jing+Kang%22&lr=lang_pl&btnG=Wyszukaj+w+Google Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,, Re: Gong jing Kang IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 16:10 chodzi mi o opinie kobiet,ktore stosowaly ten lek,a nie info ogolne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: google Re: Gong jing Kang IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 17:35 no to extra - tylko gdybyś tam zerknęła to byś zauważyła, że są tam linki do innych forów - gdzie wypowiadają się osoby stosujące ten lek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jds Re: Gong jing Kang IP: *.chello.pl 26.03.06, 23:38 właśnie poszparałam w googlach i niewiele znalazłam info oty leku a gdzie można go kupić ??? chętnie bym wyprobowala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Gong jing Kang IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 08:49 ja slyszalam,ze skutecznie leczy nadzerki,ale nie znam nikogo kto by tego uzywal,myslalam,ze tutaj ktos taki sie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Gong jing Kang IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 09:17 jeszcze raz ponawiam prosbe o info na temat leku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Gong jing Kang IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 08:17 up,moze jednak ktos cos wie? Odpowiedz Link Zgłoś