Gość: francesca IP: 195.136.246.* 31.03.06, 20:57 Czy któraś z Pań leczy sie u pani K.Kisielewskiej w Krakowie,przyjmuje na Urzedniczej.Ile kosztuje wizyta?czy jest ogólnie ok i jakie wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: dr Kisielewska z Krakowa 31.03.06, 20:59 a sprawdzalas na forum "dobrych ginekologów"? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: dr Kisielewska z Krakowa 31.03.06, 21:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=9093739 Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_kar Re: dr Kisielewska z Krakowa 01.04.06, 11:02 Ja idę w poniedziałek na pierwszą wizytę to mogę później opisać wrażenia. Dla studentek wizyta 40 zł, dla zwykłych kobiet nie wiem ile. Cytologia 30 zł. A w ogóle tutaj jest strona internetowa tego gabinetu - sprawia bardzo miłe wrażenie: ginekolog-krakow.republika.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francesca Re: dr Kisielewska z Krakowa IP: 195.136.246.* 01.04.06, 13:59 To opisz jak bedziesz już po. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_kar Re: dr Kisielewska z Krakowa 04.04.06, 11:12 Witam, odpowiadam po wizycie u pani dr Kisielewskiej. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Nie mam za bardzo porównania z innymi lekarzami, ponieważ była to moja pierwsza wizyta u ginekologa, ale odniosłam wrażenie że zajęto się mną w pełni fachowo. Pani doktor była bardzo sympatyczna. Na początku w rejestracji zmierzono mi ciśnienie. W gabinecie pani genekolog zbadała mi piersi i przeprowadziła szczegółowy wywiad (choroby w rodzinie, przyjmowane leki itp.). Następnie zbadała mnie naprawdę delikatnie, pomimo, że byłam dosyć spięta to nie odczywałam po badaniu żadnych dolegliwości. Podczas badania pobrała materiał do cytologii - nie było to w ogóle bolesne. Potem odpowiedziała szczegółowo na moje pytania dotyczące moich problemów z hormonamii i antykoncepcji. Uważam, że mogę szczerze polecić panią Kisielewską. Atmosfera wizyty była naprawdę bardzo sympatyczna i czułam, że jestem w dobrych rękach. Pozdrawiam kasia_kar P.S. I mają naprawdę śliczny gabinet i jest łazienka dla pacjentów, w której jest bidet, można się podmyć przez wizytą. Badanie kosztuje 50 zł (dla studentek 40 zł). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: dr Kisielewska z Krakowa IP: *.autocom.pl 01.04.06, 16:32 Ja chodzę do dr Kisielewskiej z tym, że nie na Urzędniczą. Mam bardzo dobre wrażenia; pani dr zbiera bardzo dokładny wywiad, cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania, z własnej inicjatywy bada piersi, wysyła na potrzebne badania, a potem to egzekwuje Sprawia wrażenie fachowej i rzetelnej, a poza tym to bardzo miła osoba. Aha, to może mieć znaczenie po lekturze forumowych wątków o nadżerce: nie próbuje wmawiać - w przeciwieństwie do wielu polskich ginekologów - że każdą nadżerkę trzeba koniecznie wymrozić, wypalić tudzież wylaserować (i zarobić na tym dużą kasę), wręcz przeciwnie, jeśli nic się z nią nie dzieje, nie traktuje jej jako stanu chorobowego. Jednym słowem - mogę z czystym sumieniem polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
sofi76 Re: dr Kisielewska z Krakowa 07.04.06, 09:44 podpisuje się pod pochwalami, chodzę od lat do pani dr Kisielewskiej, teraz prowadzi moją ciążę i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: dr Kisielewska z Krakowa IP: *.autocom.pl 07.04.06, 10:44 Sofi76, a w którym szpitalu pani dr obecnie pracuje (oprócz Spesu)? Gdzie zamierzasz rodzić? Pozdrawiam. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
sofi76 Re: do ola 17.04.06, 21:11 chyba w zadnym nie pracuje, rodzić zamierzam na Ujastku Odpowiedz Link Zgłoś
klarissa Re: 19.04.06, 00:57 Byłam u dr Kisielewskiej dzisiaj. Polecam. Wszystko tak jak piszą dziewczyny. Bardzo sympatyczna osoba. Bardzo miłe podejście do pacjentki. Na wstępie zrobiła wywiad, potem badanie, które naprawdę nie krępuje(w tym badanie piersi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:59 Ja takze polecam gabinet na ul. Urzedniczej! Akurat chodze do dr Springwald ale moja mama chodzi do dr Kisielewskiej. Naprawde bardzo fachowe i miłe panie! Gabinet czysciutki, przytulny. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Czy gabinet na Urzędniczej jest otwarty w sobotę? IP: *.crowley.pl 05.05.06, 22:09 jak w tytule Potrzebuję jutro wybrać się do ginekologa i szukam kogoś dobrego. Z Waszych opinii wynika, że dr Kisielewska jest w porządku. Na stronie nie ma informacji o godzinach przyjęć więc jeśli ktoś coś wie, proszę o odpowiedź. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francesca Re: Czy gabinet na Urzędniczej jest otwarty w sob IP: 89.171.129.* 06.05.06, 22:43 A ja nie do konca polecam...byłam niedawno.Za szybko przepisała mi tabletki takie jak ona chciała bo ma układ z firma co je produkuje i pewnie jak wciśnie iles tam opakowań to pojedzie na wakacje... Aha a jeszcze po badaniu nabawiłam sie zapalenia...cóź... Sama juz nie wiem gdzie mam szukac dobrego kompetentnego gina... Odpowiedz Link Zgłoś