Dodaj do ulubionych

dr Kisielewska z Krakowa

IP: 195.136.246.* 31.03.06, 20:57
Czy któraś z Pań leczy sie u pani K.Kisielewskiej w Krakowie,przyjmuje na
Urzedniczej.Ile kosztuje wizyta?czy jest ogólnie ok i jakie wrażenia.
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: dr Kisielewska z Krakowa 31.03.06, 20:59
      a sprawdzalas na forum "dobrych ginekologów"?
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090
    • agatka_to_ja Re: dr Kisielewska z Krakowa 31.03.06, 21:05
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=9093739
    • kasia_kar Re: dr Kisielewska z Krakowa 01.04.06, 11:02
      Ja idę w poniedziałek na pierwszą wizytę to mogę później opisać wrażenia.
      Dla studentek wizyta 40 zł, dla zwykłych kobiet nie wiem ile.
      Cytologia 30 zł.

A w ogóle tutaj jest strona internetowa tego gabinetu - sprawia bardzo miłe
      wrażenie:
      ginekolog-krakow.republika.pl/index.html
      • Gość: francesca Re: dr Kisielewska z Krakowa IP: 195.136.246.* 01.04.06, 13:59
        To opisz jak bedziesz już po.
        • kasia_kar Re: dr Kisielewska z Krakowa 04.04.06, 11:12
          Witam, odpowiadam po wizycie u pani dr Kisielewskiej.

Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Nie mam za bardzo porównania z innymi
          lekarzami, ponieważ była to moja pierwsza wizyta u ginekologa, ale odniosłam
          wrażenie że zajęto się mną w pełni fachowo. Pani doktor była bardzo sympatyczna.
          Na początku w rejestracji zmierzono mi ciśnienie.
          W gabinecie pani genekolog zbadała mi piersi i przeprowadziła szczegółowy wywiad
          (choroby w rodzinie, przyjmowane leki itp.). Następnie zbadała mnie naprawdę
          delikatnie, pomimo, że byłam dosyć spięta to nie odczywałam po badaniu żadnych
          dolegliwości. Podczas badania pobrała materiał do cytologii - nie było to w
          ogóle bolesne.
          Potem odpowiedziała szczegółowo na moje pytania dotyczące moich problemów z
          hormonamii i antykoncepcji.

Uważam, że mogę szczerze polecić panią Kisielewską. Atmosfera wizyty była
          naprawdę bardzo sympatyczna i czułam, że jestem w dobrych rękach.
          Pozdrawiam
          kasia_kar

P.S. I mają naprawdę śliczny gabinet i jest łazienka dla pacjentów, w której
          jest bidet, można się podmyć przez wizytą.
          Badanie kosztuje 50 zł (dla studentek 40 zł).
    • Gość: ola Re: dr Kisielewska z Krakowa IP: *.autocom.pl 01.04.06, 16:32
      Ja chodzę do dr Kisielewskiej z tym, że nie na Urzędniczą. Mam bardzo dobre
      wrażenia; pani dr zbiera bardzo dokładny wywiad, cierpliwie odpowiada na
      wszystkie pytania, z własnej inicjatywy bada piersi, wysyła na potrzebne
      badania, a potem to egzekwuje smile Sprawia wrażenie fachowej i rzetelnej, a poza
      tym to bardzo miła osoba. Aha, to może mieć znaczenie po lekturze forumowych
      wątków o nadżerce: nie próbuje wmawiać - w przeciwieństwie do wielu polskich
      ginekologów - że każdą nadżerkę trzeba koniecznie wymrozić, wypalić tudzież
      wylaserować (i zarobić na tym dużą kasę), wręcz przeciwnie, jeśli nic się z nią
      nie dzieje, nie traktuje jej jako stanu chorobowego.
      Jednym słowem - mogę z czystym sumieniem polecić.
      • sofi76 Re: dr Kisielewska z Krakowa 07.04.06, 09:44
        podpisuje się pod pochwalami, chodzę od lat do pani dr Kisielewskiej, teraz
        prowadzi moją ciążę i jestem bardzo zadowolonasmile
        • Gość: ola Re: dr Kisielewska z Krakowa IP: *.autocom.pl 07.04.06, 10:44
          Sofi76, a w którym szpitalu pani dr obecnie pracuje (oprócz Spesu)? Gdzie
          zamierzasz rodzić? Pozdrawiam. Ola
          • sofi76 Re: do ola 17.04.06, 21:11
            chyba w zadnym nie pracuje, rodzić zamierzam na Ujastkusmile
            • klarissa Re: 19.04.06, 00:57
              Byłam u dr Kisielewskiej dzisiaj. Polecam.
              Wszystko tak jak piszą dziewczyny. Bardzo sympatyczna osoba. Bardzo miłe
              podejście do pacjentki. Na wstępie zrobiła wywiad, potem badanie, które
              naprawdę nie krępuje(w tym badanie piersi).
              • Gość: karola Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:59
                Ja takze polecam gabinet na ul. Urzedniczej! Akurat chodze do dr Springwald ale
                moja mama chodzi do dr Kisielewskiej. Naprawde bardzo fachowe i miłe panie!
                Gabinet czysciutki, przytulny. Polecam!
    • Gość: gość Czy gabinet na Urzędniczej jest otwarty w sobotę? IP: *.crowley.pl 05.05.06, 22:09
      jak w tytule
      Potrzebuję jutro wybrać się do ginekologa i szukam kogoś dobrego. Z Waszych
      opinii wynika, że dr Kisielewska jest w porządku. Na stronie nie ma informacji
      o godzinach przyjęć więc jeśli ktoś coś wie, proszę o odpowiedź.
      pozdrawiam
      • Gość: francesca Re: Czy gabinet na Urzędniczej jest otwarty w sob IP: 89.171.129.* 06.05.06, 22:43
        A ja nie do konca polecam...byłam niedawno.Za szybko przepisała mi tabletki
        takie jak ona chciała bo ma układ z firma co je produkuje i pewnie jak wciśnie
        iles tam opakowań to pojedzie na wakacje...
        Aha a jeszcze po badaniu nabawiłam sie zapalenia...cóź...
        Sama juz nie wiem gdzie mam szukac dobrego kompetentnego gina...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka