Dodaj do ulubionych

jak szybko rośną pęcherzyki graffa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 18:46

biore anty -ale obserwoalam u siebie sluz płodny, piątego dnia tego
śluz udałam sie na usg doochowe - i lekarz nie stwierdzial pęcherzyków , od
nastepnego dnia sluz sie zmienił na kelisty , dziś wspóżylam ( z uzyciem
prezewatywy) i co teraz śluz znów sie zmeinił na bardziej wodnisty

i chcialam zapytac czy wakt ze 5 dni temu pecherzyka nie bylo..moze
mi dać pewnosć ze ten dzisjeszy stosunek jest/był bezpieczny
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: jak szybko rośną pęcherzyki graffa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 18:51
      bierzesz anty, uzywasz prezerwatyw i jeszcze schizujesz????????

ło matko..... ciezki przypadek - DO PSYCHIATRY!!!!!!!!!
      • Gość: zuza Re: jak szybko rośną pęcherzyki graffa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 18:53
        i jeszcze chodzi na usg szukać pęcherzyka...
        • Gość: Marta Re: jak szybko rośną pęcherzyki graffa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 18:56
          a nie czujesz juz ruchow dziecka?

dziwne...
    • Gość: marcjanka Re: jak szybko rośną pęcherzyki graffa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 18:55

uwazacie ze cos sie moglo stać ??

to ile on rosnie, ??/
      • Gość: Marta Re: jak szybko rośną pęcherzyki graffa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 18:58
        on rosnie roznie.. czasem proporcjonalnie, czasem skokowo...

ale to nie zadnego znaczenia!!!!!!!

1. bo na USG go nie bylo
        2. bo bierzesz tabletki
        3. bo byl seks w prezerwatywie

wniosek: ZMĄDRZEJ ALBO ZREZYGNUJ Z SEKSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BO JESZCZE NIE DOROSŁAŚ!
        • Gość: marcjanka Re: jak szybko rośną pęcherzyki graffa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 19:02

czyli 5 dniu mu nie wystrczy na to rzeb się pojawić ...i jeszcze pękać
          akurat dzis ??

ale skad ta zmiana suzu ...hmm...stram sobie wyjasnic, ze to ta wydzielina
          ktora pojaia sie w trakice podniecenia...ale czy to sie moze utrzymywać az tyle
          gdzin ok 8 ???
          • Gość: Marta Re: jak szybko rośną pęcherzyki graffa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 19:08
            a co? chcesz byc sucha przez caly cykl?????

nie schizuj!!!!!!!!!
            dorosnij!
            za malo masz danych, zeby uwierzyc?

no to drugi raz uzyj jeszcze globulek, stosunku przerywanego, a po stosunku -
            koniecznie postinor.. albo wiesz, dla pewnosci - dwa opakowania

idiotka
            • la_veuve_noire Re: jak szybko rośną pęcherzyki graffa 09.04.06, 19:14
              To przez ten wątek Liwii o jajeczkowaniu mimo przyjmowania Diane. Wyjątek
              został uznany za normę i teraz wszystkie będą jajeczkować po pigułkach. Lekarze
              zarobią na USG.

A tak w ogóle, to ten wredny, podstępny pęcherzyk nazywa się Graafa, a nie
              Graffa.
    • Gość: marcjanka Re: jak szybko rośną pęcherzyki graffa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 19:28

przepraszam za bład w pisowni sad ...ja tylko chialam sie dowiedzieć
      ...crying
      • Gość: zuza Re: jak szybko rośną pęcherzyki graffa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 19:29
        a ja też się chcę dowiedzieć - dlaczego łykasz pigułki i używasz prezerwatywy?
        • Gość: marcjanka Re: jak szybko rośną pęcherzyki graffa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 19:38

bo sie boje sad a keidy juz po tym usg dzwoniłam do mojego stalego
          lekarza..powiedzial..ze nie wyklucza owulacji i kazał sie dodatkowo zabezpieczać

wspólzyje do 4 miesiecy..cala sprawa jest dla mnie nowa ,,,boje sie a
          nie barszo mam z kim porozmwiać sad
          • Gość: zuza Re: jak szybko rośną pęcherzyki graffa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 19:43
            no, to klops
            schiza od samego początku, niestety - a ile masz lat?
            • Gość: marcjanka Re: jak szybko rośną pęcherzyki graffa- odp dla Z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 23:25

25
      • la_veuve_noire Re: jak szybko rośną pęcherzyki graffa 09.04.06, 19:33
        Nie przepraszaj smile

Uspokój się. Nic się nie stało, pęcherzyka nie było, a ty masz schizę, po
        prostu.
        Idź na spacer, poczytaj książkę, albo zacznij uprawiać jogę (nie chodzi mi o
        to, że zamiast seksu; ona wycisza, podobno).
    • Gość: marcjanka Re: jak szybko rośną pęcherzyki graffa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 19:44

dziękuje ..rzecz w tym ze wspólzyje od niedawna,,,wszystko jest dla
      mnie nowe..strach przed ciaża rownież , to sa naprawde moje pierwsze
      doświadczenia, do tej pory zawsze bralam tab i uzywalam preerwatywy i czul;am
      sie pewnie...a teraz po tym kiedy ten śluz był inny, po stresach i strachach
      ktore zdarzaja mi sie w zyciu nie mogę odzyskać rownowagi sad rano byl jeszcze
      kliesty śluz ..a teraz..moje ciało jest dla mnie coraz większą zagadką sadsadsadsad
      i to naprawde nie jest rownoznaczne z tym ze nalezy nmie uwazac za
      idiotkę sad*
      • Gość: Marta Re: jak szybko rośną pęcherzyki graffa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 19:48
        tyle osob ci tu odpowiada, ze niepotrzebnie schizujesz, ze nie ma
        prawdopodobienstwa ciazy, a ty i tak dalej pytasz, i tak nie wierzysz..

to po co pytasz, skoro masz w nosie nasze odpowiedzi?

to, ze jestes "poczatkujaca" nie zwalnia cie od MYŚLENIA!!!!!
        a nic tak nie uwalnia od schizy ciazowej jak WIEDZA!
        wiec wez jakas madra ksiazke o seksie, plodnosci, antykoncepcji i poczytaj!
    • Gość: kreska Re: jak szybko rośną pęcherzyki graffa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:27

a nie mówiłam ....post Liwi wywola burze

a swoją droga ..należy uspokoić dziewczyna..ja nie potrafie wytłumaczyć
      ale gdyby ktoś taką wiedze posidał..to wramach dzialan profilkatycznych
      zmierzajacych do wytrzebienia schiz..mozna odpowiezieć
      • Gość: Marta Re: jak szybko rośną pęcherzyki graffa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:33
        ja tu wiele osob uspokaja
        i co?
        i nic
        schiza mocniejsza
      • Gość: kreska Re: jak szybko rośną pęcherzyki graffa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:47

mysle, ze na taki stan rzeczy skalada sie mnostwo czynników, wychowanie
        - byc moze w duchu niezwykle rygorstycznym - z haslami typu " nie przyjemy cię z
        bekartem"... byc moze schiza dotyka osoby z natrury, niepewne - chybotliwe
        emocjonalnie, byc moze dziewczyny które do konca nie czują sie kochane , moze
        toche pogubione w związku, takei ktore w oznych obszarach dotyka
        niepowiodzenie..i mysą sobie,że i tu pech je dotknie ...

naprawde ...unikala bym takich uwag które szczują ich intelekt na niskim
        poziome...mysle,ze powody leża w innej sferze

(smutne )
        • Gość: Marta Re: jak szybko rośną pęcherzyki graffa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:54
          skoro ona ma takie problemy to nie powinna uprawiac seksu, bo do niego NIE
          DOROSLA.
          kobieta dojrzala wie na czym polega seks, jak sie zabezpieczyc i wie tez, ze
          nie a 100% antykoncepcji.
          • Gość: kreska Re: jak szybko rośną pęcherzyki graffa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 23:22

ja nie wiem jakie ma problemy, poprostu staram sie zrozumieć...
      • lilith76 Re: jak szybko rośną pęcherzyki graffa 10.04.06, 10:09
        >
        >
        > a nie mówiłam ....post Liwi wywola burze

też podejrzewałam, że teraz każda będzie czuć, że owuluje smile

> a swoją droga ..należy uspokoić dziewczyna..ja nie potrafie wytłumaczyć
        >
        > ale gdyby ktoś taką wiedze posidał..to wramach

statystyka, statystyka, statystyka.
        pigułki mają niski wskaźnik Pearla, niski odsetek ciąż. forum jest pełne
        kobiet, które nie zachodza w ciążę przy pigułkach. to trzeba sobie powtarzać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka