Gość: kuleczka82 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 07:54 Jaki jest najodpowiedniejszy krem do depilacji miejsc intymnych? Bo maszynką to się łatwo można zaciąć, a to później piecze okropnie.... Ktoś mi coś doradzi? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: czym?? 19.04.06, 08:39 ja korzystam z emulsji deo depilacji, nazwy nie pamiętam, coś na N, w saszetkach, w supermarkecie Tesco taka saszetka na dwa razy kosztuje niecałe 4 zł... Na nogi wystarcza na 1 raz, tylko okolica bikini na 3-4 razy... Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: czym?? 19.04.06, 10:29 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24024 jedno z moich ulubionych forów 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: czym?? 19.04.06, 10:31 aha, z takimi tanimi kremami to bym uważała. niestety,w kosmetyce tak jest, że wyższa cena = lepszej jakości składniki, a jak się już mam smarować kwasem, to wolę jakiś porządny. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: czym?? 19.04.06, 11:45 > aha, z takimi tanimi kremami to bym uważała Tanimi? To jes6t malusieńka saszetka, tyle, ze na bikini nie zużywasz tego na tony. Sprawdziłam nazwę, Nair się to to nazywa, w junajted kingdomie jest produkowane, nazywa się to to nawilżająca emulsja do depilacji, w saszetce 2 razy po 25 ml. Jak przeliczyć pojemnościowo, to już tak tanio nie wyjdzie A jak kupić w normalnej drogerii, bez promocji, to pewnie też drugie tyle się zapłaci... Jest faktycznie łagodna, dodatkowo przesadnie nie śmierdzi, z opisu wynika że w składzie ma vit. E, rumianek, oliwkę dla dzieci i aloes. Zdaniem kilku znajomych jest ciut przydelikatny, trzeba trzymać kilk minut dłużej niż zalecają. Ale delikatność uważam za zaletę, nie mam problemów z podrażnieniami, co przy mojej wrażliwej skórze jest atutem. > wyższa cena = lepszej jakości składniki, a jak się już mam smarować kwasem, to > wolę jakiś porządny. do wyższej ceny często doliczają opłaty za reklamy i marketing. Niestety, nie tylko w kosmetyce tak jest. Sama cena jakości nie czyni... po dużo droższym Veecie podrażnienia miałam az miło. Plus niewydepilowane włosy... Odpowiedz Link Zgłoś