Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:26 Czy wystarczy gdy po tym jak chlopak dotykał czlonkiem mojej lechtaczki i wejscia do pochwy poszlam sie umyc tam woda z mydlem??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M. Re: Wystarczy? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.04.06, 18:33 jeśli nie doszło do wytrysku to na pewno wystarczy.jeśli doszło...hmm...różnie bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wystarczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:40 Zebym nie zaszla, oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 mala... 26.04.06, 21:54 No, jak cię dotykal ręką to chyba nie zaszlaś, co? A tak na serio: jeśli nie bylo pelnej penetracji bez zabezpieczenia, z wytryskiem do środka, to nie zaszlaś. Cudów nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Wystarczy? 26.04.06, 21:15 mydełko to nie slodek antykoncepcyjny. A takie "mizianie" moze sie zakonczyc niespodzianka w postaci dziecka. i nawet mydełko nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Wystarczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 21:56 higiena jest bardzo ważna w naszym życiu, intymnym również Odpowiedz Link Zgłoś
garraretka Re: Wystarczy? 26.04.06, 22:06 ...ej ale myć to się trzeba przede wszystkim PRZED mizianiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Wystarczy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.04.06, 22:19 wystarczy, śmierdziec nie będziesz. Chociaż ja używam płynu do hig int. Odpowiedz Link Zgłoś