Dodaj do ulubionych

Flora bakteryjna

IP: *.bochnia.pl 06.06.06, 11:55
... Jak ją uzupełnić????
Obserwuj wątek
    • kwietniowe_cappuccino Re: Flora bakteryjna 06.06.06, 12:02
      jaką, gdzie?
      w pochwie, w przewodzie pokarmowym?
      i dlaczego chcesz ją uzupełniać?
      • Gość: Gosia Re: Flora bakteryjna IP: *.bochnia.pl 06.06.06, 12:05
        Wejdz na temat : zapalenia tam wszystko pisze!!! czekam na odpowiedz smile
        • kwietniowe_cappuccino Re: Flora bakteryjna 06.06.06, 12:07
          rany boskie, dlaczego tworzysz byty? skoro zakładasz nowy wątek, to wyjaśnij o
          co ci chodzi albo podaj link
          przeciez nikt nie będzie biegał po forum i szukał jakichś watków nie wiadomo
          gdzie
          • Gość: Gosia Re: Flora bakteryjna IP: *.bochnia.pl 06.06.06, 12:11
            Mam zapalenie pochwy i szyjki macicy - w niedziele skończyłam brac tabletki a w
            pon. miałam i mam upławy i pieczenie pochwy tak jakby mi sie tam ranki
            porobiły - no i dostałam rade zeby uzupelnic flore bakteryjną!!!!
            • kwietniowe_cappuccino Re: Flora bakteryjna 06.06.06, 12:14
              przede wszystkim to biegnij do ginekologa
              (a o jogurtach i lactovaginalach masz poniżej)
      • nglka Re: Flora bakteryjna 06.06.06, 12:06
        Jakkolwiek absurdalnie to zabrzmi - uzupełnienie flory może odbywać się jednym
        sposobem w kilku miejscach. oczywiście z różnym natężeniem. Zarówno na żołądek
        jak i pochwę - świetnie spisuje się kefir pity codziennie przez kilka dni
        (conajmniej), w przypadku zakażeń dróg moczowych lub rodnych można zrobić
        nasiadówki ze zsiadłego mleka rudzież kilku kefirów - rano i wieczorem, tydzień
        wystarczy.

Bardziej nowoczesna metoda? Jemy jogurty na bazie żywych kultur bakterii i
        łykamy pałeczki kwasu mlekowego (np. Trillac, Lakcid). Dostępne w aptece.
        • Gość: k Re: Flora bakteryjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 12:55
          od mojej ginki dostałam receptę na floragyn - globulki 6 szt w opakowaniu to
          jakaś nowość na rynku cena 22-30zł dostępne bez recepty, tez jestem po takim
          leczeniu jak ty narazie czekam na @ potem aplikacja globulek i kontrola mam
          nadzieję że już w końcu będzie dobrze
          • Gość: Arwena Re: Flora bakteryjna IP: *.bochnia.pl 06.06.06, 22:07
            A chciałam sie jeszcze zapytać czy podczas takich dolegliwości można sie kochac
            i tym podobne rzeczy robić czy raczej to jest niewskazane???? smile
            • Gość: zuza Re: Flora bakteryjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 22:15
              penetracja przy zapaleniu pochwy i potencjalnych rankach... naprawde sadzisz, ze
              sprawi ci to przyjemnosc, czy aż tak chcesz sie poświęcać?
              • Gość: aRWENA Re: Flora bakteryjna IP: *.bochnia.pl 06.06.06, 22:24
                nIE O TO CHODZI ALE NIE WIEM ILE TAKIE LECZENIE MOŻE ZAJĄC - nIE ZROZUMCIE TEGO
                ŻLE ZE JA JAKAŚ NIMFOMANKA , NIC Z TYCH RZECZY smile ALE SAME WIECIE JAK TO JEST
                MOŻE WY MI POWIECIE ILE TAKIE LECZENIE MNIEJ WIECEJ TRWA, BO MOZE
                PRZECHODZIŁYŚCIE PRZEZ TO!!!
                • Gość: zuza Re: Flora bakteryjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 22:27
                  nie krzycz,
                  jak widac w twoim przypadku leczenie moze potrwac, skoro leki na razie nic nie
                  dalī, ale zdecydowanie porozmawiaj o tym z ginekologiem
                  i czy naprawde mlodziez zna tylko jeden sposob na seks?
                  • Gość: Gosia Re: Flora bakteryjna IP: *.bochnia.pl 06.06.06, 22:35
                    "czy naprawde mlodziez zna tylko jeden sposob na seks?" nie wiem o co ci
                    dokładnie chodzi??? Sorki za ostatni post ale miałam wcisniety caps lock i nie
                    zauważyłam smile
                    • Gość: lodzik Re: Flora bakteryjna IP: *.chello.pl 06.06.06, 22:38
                      chodz np. o robienie loda
                    • Gość: zuza Re: Flora bakteryjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 22:39
                      jak to o co? o to, ze oprocz stosunku jest jeszcze 743437473245 rodzajów
                      pieszczot, ktore pomogą ci oszczedzic chorą pochwe przed dodatkowymi mocnymi
                      wrażeniami

• Gość: Gosia Re: Flora bakteryjna IP: *.bochnia.pl 06.06.06, 22:45
                        A czy jest taka możliwosć ze bakterie które mam mogą przenosić sie drogą
                        płciową??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka