Gość: Gosia IP: *.bochnia.pl 06.06.06, 11:55 ... Jak ją uzupełnić???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwietniowe_cappuccino Re: Flora bakteryjna 06.06.06, 12:02 jaką, gdzie? w pochwie, w przewodzie pokarmowym? i dlaczego chcesz ją uzupełniać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Flora bakteryjna IP: *.bochnia.pl 06.06.06, 12:05 Wejdz na temat : zapalenia tam wszystko pisze!!! czekam na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: Flora bakteryjna 06.06.06, 12:07 rany boskie, dlaczego tworzysz byty? skoro zakładasz nowy wątek, to wyjaśnij o co ci chodzi albo podaj link przeciez nikt nie będzie biegał po forum i szukał jakichś watków nie wiadomo gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Flora bakteryjna IP: *.bochnia.pl 06.06.06, 12:11 Mam zapalenie pochwy i szyjki macicy - w niedziele skończyłam brac tabletki a w pon. miałam i mam upławy i pieczenie pochwy tak jakby mi sie tam ranki porobiły - no i dostałam rade zeby uzupelnic flore bakteryjną!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: Flora bakteryjna 06.06.06, 12:14 przede wszystkim to biegnij do ginekologa (a o jogurtach i lactovaginalach masz poniżej) Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Flora bakteryjna 06.06.06, 12:06 Jakkolwiek absurdalnie to zabrzmi - uzupełnienie flory może odbywać się jednym sposobem w kilku miejscach. oczywiście z różnym natężeniem. Zarówno na żołądek jak i pochwę - świetnie spisuje się kefir pity codziennie przez kilka dni (conajmniej), w przypadku zakażeń dróg moczowych lub rodnych można zrobić nasiadówki ze zsiadłego mleka rudzież kilku kefirów - rano i wieczorem, tydzień wystarczy. Bardziej nowoczesna metoda? Jemy jogurty na bazie żywych kultur bakterii i łykamy pałeczki kwasu mlekowego (np. Trillac, Lakcid). Dostępne w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Flora bakteryjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 12:55 od mojej ginki dostałam receptę na floragyn - globulki 6 szt w opakowaniu to jakaś nowość na rynku cena 22-30zł dostępne bez recepty, tez jestem po takim leczeniu jak ty narazie czekam na @ potem aplikacja globulek i kontrola mam nadzieję że już w końcu będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arwena Re: Flora bakteryjna IP: *.bochnia.pl 06.06.06, 22:07 A chciałam sie jeszcze zapytać czy podczas takich dolegliwości można sie kochac i tym podobne rzeczy robić czy raczej to jest niewskazane???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Flora bakteryjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 22:15 penetracja przy zapaleniu pochwy i potencjalnych rankach... naprawde sadzisz, ze sprawi ci to przyjemnosc, czy aż tak chcesz sie poświęcać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aRWENA Re: Flora bakteryjna IP: *.bochnia.pl 06.06.06, 22:24 nIE O TO CHODZI ALE NIE WIEM ILE TAKIE LECZENIE MOŻE ZAJĄC - nIE ZROZUMCIE TEGO ŻLE ZE JA JAKAŚ NIMFOMANKA , NIC Z TYCH RZECZY ALE SAME WIECIE JAK TO JEST MOŻE WY MI POWIECIE ILE TAKIE LECZENIE MNIEJ WIECEJ TRWA, BO MOZE PRZECHODZIŁYŚCIE PRZEZ TO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Flora bakteryjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 22:27 nie krzycz, jak widac w twoim przypadku leczenie moze potrwac, skoro leki na razie nic nie dalī, ale zdecydowanie porozmawiaj o tym z ginekologiem i czy naprawde mlodziez zna tylko jeden sposob na seks? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Flora bakteryjna IP: *.bochnia.pl 06.06.06, 22:35 "czy naprawde mlodziez zna tylko jeden sposob na seks?" nie wiem o co ci dokładnie chodzi??? Sorki za ostatni post ale miałam wcisniety caps lock i nie zauważyłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzik Re: Flora bakteryjna IP: *.chello.pl 06.06.06, 22:38 chodz np. o robienie loda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Flora bakteryjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 22:39 jak to o co? o to, ze oprocz stosunku jest jeszcze 743437473245 rodzajów pieszczot, ktore pomogą ci oszczedzic chorą pochwe przed dodatkowymi mocnymi wrażeniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Flora bakteryjna IP: *.bochnia.pl 06.06.06, 22:45 A czy jest taka możliwosć ze bakterie które mam mogą przenosić sie drogą płciową?? Odpowiedz Link Zgłoś