Dodaj do ulubionych

Chyba sie zatrulam tabletkami Jeanine :(((((

12.06.06, 21:16
------------------------------------------------------------------------------
--
Pierwsza tabletka o 19 tej...okolo 23 bol brzucha ;/...rano ok...Spoko mysle,
pewnie cos mi zaszkodzilo co zjadlam. Drugi dzien, lykam tabletke jest ok nie
odczuwam zadnych dolegliwosci, nawet dobrze spie...Trzeci dzien, zbliza sie
19 ta, lykam 3 tabletke, godzina 23 bol brzucha...spoko, zasnelam. Obudzialam
sie o 5 tej z mdlosciami uncertain zrobilam "kupke" brzuch dalej bolal, mdlilo mnie
nadal, polozylam sie spac, wstaje o 6 tej lece do kibelka uncertain wymiotuje...caly
dzien to wielki koszmar...Strsznie oslabiona, z bolem brzucha i mdlosciami...
wieczorem dopadla mnie wysoka goraczka uncertain noc byla takze wielkim koszmarem bo
dostalam migreny sad((( Tego dnia nie zaylam 4 tabletki...Nastepnego dnia jak
reka odjal big_grin zdrowa bez zadnych mdlosci wink...Heh ale mam watpliwosci czy aby
dobrze zrobilam sad wina tabletek? a moze to moj zoladek mial mala rewolucje *
byc moze jakas grypa zoladkowa czy cos )...Chyba juz nigdy nie wezme zadnych
tabletek uncertain to byl koszmar...
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: Chyba sie zatrulam tabletkami Jeanine :((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 21:31
      A od jak dawna bierzesz pigułki?
    • Gość: maalza Re: Chyba sie zatrulam tabletkami Jeanine :((((( IP: *.streamcn.pl 12.06.06, 21:58
      Może to nie tabletki, tylko zatrucie pokarmowe nie powiązane z tabletkami? Dla
      kobiet o wrażliwym przewodzie pokarmowym polecane sa plastry, omijaja wątrobę i
      żołądek.
    • tabaluga0 Re: Chyba sie zatrulam tabletkami Jeanine :((((( 12.06.06, 22:57
      ja bralam Diane i mialam tez takie objawy, musialam odstawic.
    • aire1 Re: Chyba sie zatrulam tabletkami Jeanine :((((( 12.06.06, 23:21
      Wprawdzie bólu brzucha po Jeanine nie miałam, ale prawie przez pierwszy miesiąc
      mdłości. Niewiele brakowało a tez bym wymiotowała. Po prostu te tabletki nie są
      dla ciebie.
      • Gość: K Re: Chyba sie zatrulam tabletkami Jeanine :((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 10:35
        Ja, gdy zaczęłam brać tabletki, przez kilka pierwcy dni mialam mdłości i kilka
        razy zasłabłam. Potem wszystko przeszło, teraz biorę już 8 czy 9 miesiąc i jest
        ok. smile Może to taka reakcja organizmu na hormony, na coś nowego w organizmie?
        Myślę, że trzeba było kontynuowac branie tabletek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka