Gość: MM IP: *.elblag.dialog.net.pl 19.06.06, 22:11 Czy miał ktoś zabieg usuwania hemoroidów.Jaki jest to koszt?Czy nie ma żadnych powikłań.jak długo dochodzi się do zdrowia,czy póżniej się nie odnawiają.Czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: zabieg usuwania hemoroidów IP: 80.54.169.* 19.06.06, 23:19 Czemu zaraz pytasz o zabieg usunięcia?Nigdy nie próbowałas tego leczyc?Ja cały czas je mam i cały czas pilnuje i dbam o to aby mi sie nie powtarzały objawy.Zreszta z dobrym skutkiem.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: zabieg usuwania hemoroidów IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.06.06, 08:54 Niestety chyba już z tym nic sie nie da zrobić.Przez pół roku tabletki maści i tak nadal świąd odbytu i pękanie błony sluzowej.Kawy już dawno nie piję,wczoraj sporadycznie wypiłam i od razu swędenie w tyłku.Już mam tego dosyć reżim w diecie cały czas nie mogę tak żyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: zabieg usuwania hemoroidów IP: 80.54.169.* 20.06.06, 11:28 Nie sadze ze to przyczyna picia kawy,ja pije sporo ,napewno diety tak.Spróbuj pic tak jak ja przez dłuższy czas Rektovit.Codziennie jedna saszsetke,popijac jogurty naturalne.Te zioła zadbaja o codzienne wypróznienie bez zaparć.Jedz czasem chleb pełnoziarnisty.Hemoroidy to czasem długie stanie lub ciągłe siedzenie wiec spacerowac trzeba.Sam zabieg nie załatwi ci sprawy poniewaz hemoroidy to takie paskudztwo ze znowu po jakims czasie sie pojawią.Acha i jeszcze ci powiem ze czasem czeste oddawanie gazow tez powoduje ze one sie powiekszaja i daja ci te objawy poniewaz w zyłach zwieksza sie cisnienie krwi i one staja sie nabrzmiałe i swędza a przy zaparciach krwawią.Możesz tez kupic tabletki ziołowe Venescin tez barzo pomagają.Mam to sprawdzone i porostu juz to pokochałam od czasu do czasu jak sie cos dzieje to sobie tak pomagam.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: zabieg usuwania hemoroidów IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.06.06, 18:57 Hemoroidy mi nie krwawią.Co prawda codziennie nie załatwiam się tak co drugi dzień,ale nie mam zaparć.Wiele rzeczy nie mogę jeśc,ani pić,a to pewnie dlatego,że robią mi się wzdęcia i to ma wpływ na hemoroidy.Gazów za wiele nie mam.Tryb zycia mam umiarkowany,Sporo sie ruszam,jestem w biegu,ale też siedzę.Zastanawiam się czy to nie jakies wewnętrzne żylaki,czy tylko odbytu. Odpowiedz Link Zgłoś