Dodaj do ulubionych

usuwanie nadzerki plynem

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 20:21
Ginekolog usuwa mi nadzerke jakims plynem nie wiem dokladnie co to jest.
Chodze do niego od miesiaca raz w tygodniu i mi nim smaruje szyjke. Kolezanka
powiedziala mi ze to jest wypalanie, ginekolog mowi ze leczenie. Czy nadzerke
mozna wyleczyc czyms takim? Zawsze myslalam ze jedyne co leczy do zamrazanie
badz wypalanie, a wszystko inne tylko lagodzi stan zapalny. Wiec co to jest?
Miala ktoras z was robione cos takiego?
Obserwuj wątek
    • barbie88 Re: usuwanie nadzerki plynem 28.06.06, 20:33
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30259&w=25957600poczytaj
      • Gość: kasia Re: usuwanie nadzerki plynem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 21:30
        ja w przyszłym miesiącu mam to miec, moja ginekolog stwierdziła ze moja
        nadzerka jest minimalna i taki płyn wystarczy. Zobaczymy. Jesli ktoras z was
        leczyla sie w podobny sposob to napiszcie czy jest to skuteczne
        • Gość: DARIA Re: usuwanie nadzerki plynem IP: *.leon.com.pl 28.06.06, 21:45
          witam miałam leczoną nadzerke płynem i tu nie pamietam nazwy w gabinecie
          ginekologicznym. Wg mojej pani dr sie duzo zmniejszyła... wiec chyba działa.
          Miałam to robione ze 4 razy...troche dźgało przy nakladaniu później juz oki.
          POjawiły się różowe uławy po kilku godzinach a po kilku dniach pojawiła sie
          obumarła skórka na która pani dr nakładała płyn. Zaleca sie przerwe w kochaniu
          chyba na jeden dzień..o ile pamiętam.
          pozdr daria
          • Gość: barbie88 Re: usuwanie nadzerki plynem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 09:40
            ja mam cytologie 2 grupe, nadzerke nie wielka,dowiedzialam sie o niej rok temu i raz leczony stan zapalny, nic sie nie dzieje i nie musze usuwac.a co wam gin mowila o nadzerce-ogolnie?jaka grupa cytologi?ile macie ta nadzerke?
    • lilith76 Re: usuwanie nadzerki plynem 29.06.06, 09:57
      to prawdopodobnie Solcogyn.
      stosowany przy niewielkich nadżerkach.
      u mnie wystarczyło jedno smarowanie.
      • talencja Re: usuwanie nadzerki plynem 02.07.06, 13:18
        ja tez mialam robiona solcogynem, bylam dwa razy na smarowanku.smile
        • mycha231 Re: usuwanie nadzerki plynem 02.07.06, 20:13
          Solcogyn.Ja miałam nadzerke dość dużą bo wielkości 1zł 3 smarowania i jest
          ok.Polecam
          • Gość: m_ze_wsi Re: usuwanie nadzerki plynem IP: *.pl / *.enterpol.pl 09.07.06, 00:14
            ja mialam 2 smarowanie bo na dwa wystarcza plynu i powinne byc 2 robione. to
            bylo ok 2 tyg temu.przy pierwszym nic nie czulam 2 bolal troche brzuch.na
            poczatku byly doscduze uplawy ale teraz sa coraz mniejsze. na kontrole mam dop
            za okolo miesiac ale mysle ze jest ok
            • Gość: talencja Re: usuwanie nadzerki plynem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 10:09
              u mnie juz tez te uplay po solcogynie zanikly. a na kontrole mam isc po
              mieisaczce czyloi za jakies 2 tygodnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka