wredna.suka 20.07.06, 16:09 Czy dwukrotne nalanie moczu ma znaczenie? Nic nie wykazało po pierwszym nalaniu. Kompletnie nic. Dopiero po drugim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mk Re: Test ciążowy... IP: *.pools.arcor-ip.net 20.07.06, 16:18 hmm ale jak? pozwolilas jednemu testowi wyschnac i uzylas go drugi raz? nie napisali nic w instrukcji?? z tego co pamietam jak kiedys robilam, to to sa testy jednorazowe... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Test ciążowy... 20.07.06, 16:25 Nie no nie wysech... nalałam 5 kropli jak było napisane... Ale dosłownie nic sie nie zadziało!! NIC!! Wiec pozniej po jakiś 5 min dolałam tego moczu i wtedy dopiero ślicznie pokazało) Ale czy wiarygodnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Test ciążowy... IP: *.pools.arcor-ip.net 20.07.06, 16:40 hmm, ja tam poprostu zrobilam siku do kubeczka i tam zanurzlam na chwile patyczek... czy po 5 minutach.. ciezko powiedziec, najlepiej zrob jeszcze jeden - poprawnie.. ale gdybym miala zgadywac to raczej wyszedl zgodnie z prawda.. Odpowiedz Link Zgłoś
malamadre Re: Test ciążowy... 20.07.06, 20:57 Ja bym sobie kupiła całkiem nowy test, nieużywany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Test ciążowy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 21:31 ja kiedys tez tak zrobiłm i....wynik był prawdziwy na 100% bo doktor mimi testu zalecil B-HCG zrobic i potwierdziął test Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Test ciążowy... IP: 81.15.223.* 21.07.06, 12:17 a jaki miałaś wynik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Test ciążowy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:56 Ja tak zrobiłam bo chyba za mało kropelek nalałam i za chwilke dolałam i wyszedł pozytywnie....i wynik był prawidłowy Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Test ciążowy... 21.07.06, 14:59 No właśnie myślę, że mój też był prawidłowy )) <juuupi> )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Test ciążowy... 22.07.06, 11:55 A co chcesz polecieć z nowiną na FNL ?? Odpowiedz Link Zgłoś