Gość: anonimka IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.07.06, 11:46 Może i głupie pytanie, ale zastanawiam się co inne pary robią ze spermą po stosunku? Ratujecie się chusteczkami? Biegniecie pod prysznic? Taki mało romantyczny moment po chwilach uniesień Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: po stosunku IP: 81.15.223.* 21.07.06, 11:52 chusteczki albo prysznic.. Odpowiedz Link Zgłoś
strange_one Re: po stosunku 21.07.06, 12:09 szkoda ze nie uzylas opcji szukaj bo to samo minie martwilo jezeli che zeby bylo romantycznie zakladam gumke (mimo iz moja kobieta bierze harmonet) dla mnie troszke inne doznania, ale wole to i polozyc sie przy mojej kobiecie niz isc po chusteczki ) Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: po stosunku 21.07.06, 12:21 Bo chusteczki trzeba przynieść przed i mieć pod ręką, wtedy nie trzeba nigdzie chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimka Re: po stosunku IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.07.06, 18:31 szukałam, ale jakoś znaleźć nie mogłam... może wstawisz linka? Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: po stosunku 21.07.06, 12:31 Chusteczki (mamy stale pod lozkiem, hehehe, wiec nigdzie nie trzeba chodzic), a potem prysznic. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: po stosunku 21.07.06, 12:32 No i jeszcze chcialam dodac ze prysznic wcale nie jest malo romantycznym momentem po chwilach uniesien, bo przeciez mozna go brac razem. Co czasem konczy sie kolejna chwila uniesien ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart papier toaletowy:) IP: 83.168.106.* 21.07.06, 13:46 jest zawsze w szafce obok lóżka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimka Re: po stosunku IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.07.06, 18:30 My też używamy chusteczek, ale takie łapanie płynów jest mało przyjemne. Ja bym się chciała właśnie przytulić "po" (już o tym wspomniano w jednej z wypowiedzi), ale jednocześnie kochać się bez gumki... ...i co tu zrobić widzę, że wszyscy radzą sobie w podobny sposób Co do prysznica, to racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: po stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:03 U nas zawsze po mój partner zostaje jeszcze we mnie, wtedy się przytulamy i całujemy i jest romantycznie, a potem pomaga mi się wycierać chusteczkami, co jest zawsze bardzo zabawne i wcale mi nie przeszkadza, można też podłozyc kilka papierowych ręczników pod pupę i spokojnie przytulać się z partnerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: po stosunku IP: *.osiedle.net.pl 21.07.06, 19:39 A my nie wycieramy spermy żadnymi chusteczkami!!Dlaczego mam sie brzydzic spermy skoro kocham swojego mężczyznę.Zawsze "po" mój M. przytula sie do mnie,całujemy się a sperme jedynie rozcieramy rekoma po moim ciele...i zasypiamy razem w objęciach...a rano idę się umyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaa Re: po stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:54 spieprzaj kretynko z tym bitfight!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
akumka Re: po stosunku 21.07.06, 22:58 a feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drogie_dziecko Re: po stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 23:02 Gość portalu: mycha napisał(a): > A my nie wycieramy spermy żadnymi chusteczkami!!Dlaczego mam sie brzydzic > spermy skoro kocham swojego mężczyznę.Zawsze "po" mój M. przytula sie do gdyby ludzie sie brzydzili nie dochodziloby do wytrysku na cialo partnerki. chodzi o to, ze niezbyt przyjemnie jest sie przytulac, kiedy cialo sie lepi i cos po nim splywa na lozko. > mnie,całujemy się a sperme jedynie rozcieramy rekoma po moim ciele...i u mnie akurat pozostawienie spermy na ciele skonczyloby sie podraznieniem (czyzbym miala wrazliwa skore?), bo to bynajmniej nie balsam do ciala i ma niejako wlasciwosci drazniace (btw dostal ktos kiedys niechcacy po oczach?;P) > zasypiamy razem w objęciach...a rano idę się umyć tzn zmyc zaschnieta sperme? bardzo romantyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimka Re: po stosunku IP: *.bielsko.dialog.net.pl 22.07.06, 19:59 ...nikt tu nie napisał, że się brzydzi czy coś. Ja zadałam tylko pytanie, bo jestem ciekawa jak inni sobie radzą tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: po stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 01:18 Jakieś dziwne problemy macie, jakby tej spermy było conajmniej ze 2 litry Ja używam małego ręcznika. Po sexie i tak zawsze muszę iść do łazienki to przy okazji się podmywam i koniec filozofii. Nic się na mnie nie lepi i nic nie przeszkadza, chociaz sperma mnie trochę podrażnia, no ale to w środku, nie wymyję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozgwiazda Re: po stosunku IP: *.e-wro.net.pl 22.07.06, 21:53 mój facet kończy we mnie i nie mamy tego problemu, zawsze sobie zasypiamy a prysznic plus wkładka rano! Odpowiedz Link Zgłoś