alin9 02.08.06, 23:19 Od 5-iu lat mam nadżerkę.Lekarz patrzy tylko na cytologię i koniec pieśni.Przebyłam w między czasie trzy porody.To podobno wpływa niekorzystnie na nadżerkę.Co Byście sugerowały?Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: jeszcze raz nadżerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 23:39 konsultacje u innego ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: jeszcze raz nadżerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 23:42 plecam liste dobrych ginekologów forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga Re: jeszcze raz nadżerka 04.08.06, 20:07 masz dobrego gina. Jeżeli nie masz częstych stanów zapalnych - zostawić, kontrolować. Mozna byłoby jeszcze obejrzeć zmianę na szyjce pod mikroskopem czyli wykonać kolposkopię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zośka Re: jeszcze raz nadżerka IP: 62.233.130.* 04.08.06, 22:30 Gratuluję gina dobrej klasy A jak masz za dużo kasy i za mało problemów, to z łatwością znajdziesz gina, który Ci ja usunie.To takie modne w Polsce. O pardon, w Polsce kobity mają zupełnie inne ci..y, niz te w krajach o medycynie na wyższym poziomie, gdzie żaden lekarz nie "leczy" nadżerek........... Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga Re: jeszcze raz nadżerka 04.08.06, 22:37 o i to mi się podoba przybijam ci wirtualną piątkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: jeszcze raz nadżerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 11:04 Jak miałam nadżerkę ciągle miałam przez nią stany zapalne aż III grupę. Jak już zrbiła się II grupa lekarka smarowała mi ją płynem SOLCOGYN i od ponad rok mam spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgd Re: jeszcze raz nadżerka IP: *.kompex.pl 05.08.06, 17:09 a kto ci powiedział że poród działa niekorzystnie na nadżerkę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malerude Re: jeszcze raz nadżerka IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.06, 15:15 a ja wlasnie mam pytanie...chodzilam do jakubiaka w szpitalu swietej rodziny i cytologia II st. ale uplawy mam dalej, jakies bakterie i swinstwa!!!!On z jak najwiekszym spokojem wmawia mi, ze mnie nic nie swedzi, piecze a stosunek to sama przyjemnosc i zebym dala se siana juz z nekaniem go o jakies srodki albo cos.Noz w morde jeza...skad ja mam teraz wiedziec czy mam sie ta nadzerka martwic czy co?eh Odpowiedz Link Zgłoś