Gość: barbie88 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 15:04 mam jak wspomnialam wkladke i dr w tym zakresie uprzedzala o gestych wydzielinach.przed wczoraj pojawila sie u mie galaretkowata wydzielina. co polecacie na to?nie estetycznie to wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwietniowe_cappuccino Re: galaretkowaty sluz 03.08.06, 15:06 polecacie na t > o?nie estetycznie to wyglada. jak to, co polecamy? chcesz to uatrakcyjnić? zakładaj wkładki higieniczne i nie oglądaj z bliska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: galaretkowaty sluz IP: 81.15.223.* 03.08.06, 15:11 co polecamy???????? MYCIE SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! ile jeszcze bedziesz chwalic sie swoja spiralą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbie88 Re: galaretkowaty sluz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 15:14 aha, to juz nie mozecie polecic jakis globulek/plukanek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: galaretkowaty sluz IP: 81.15.223.* 03.08.06, 15:18 a PO JAKĄ CHOLERE???????????????????????????????????? uzywaj wkladek, podmywaj sie i bedzie OK!!!!!!!!!!!!! i nie szpanuj ta wkladką agusiu1988.. bo to zenujące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbie88 Re: galaretkowaty sluz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 15:28 nie szpanuje, wkladek nie zamierzam uzywac bo to nie rozwiazuje problemu, podmywam sie nawet 3 razy dziennie, i nie popisuje sie, tylko pisze czego dotyczy moj problem. a ja mam wiedziec ile osob czyta to czy zalozylam wkladke czy nie?napisalam tylko ze ze wziazku z zalozeniem spirali moge miec nadmiar gestej wydzieliny, jednak ona nieestetycznie wyglada<- czy to jest szpanowanie? trudno cos kupie w aptece i bez waszej zlosliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: galaretkowaty sluz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 15:36 ale jaki masz problem? czy jakąkolwiek wydzielinę masz pierwszy raz w życiu, że nie wiesz co masz zrobić? mycie, wkładki higieniczne i tyle my mamy ci mówić co kobiety powinny robić ze swoim śluzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbie88 Re: galaretkowaty sluz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:00 problem wydaje sie blahy ale ja nigdy nie uzywalam wkladek i nie znam na tym , czy sa jakies rozmiary jak podpasek czy tamponow?czy wkladki sa na recepte?potrzebna jest konsultacja lekarska czy wystarczy jak pojde do apteki i poprosze o nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: galaretkowaty sluz 03.08.06, 16:03 wkladki higieniczne kupujesz w każdym supermarkecie albo sklepie osiedlowym (stoją obok podpasek) to jest ten produkt reklamowany przez radosne panienki pod hasłem "cały dzień czuję się czysto i swieżo" Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: galaretkowaty sluz 03.08.06, 16:05 www.google.pl/search?hl=pl&q=wk%C5%82adki+higieniczne&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnie88 Re: galaretkowaty sluz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:07 to akurat bylo pytanie retoryczne ale widocznie anka mnie uznala za glupia.odpowiedziala wprost po moim postem twierdzac ze cos takiego istnieje jak wkladka.a tam jasno i wyrazie napisalam ze potrzebuje leku a nie wkladki.kocio mi zreszta odp ze to normalne. niech sie anka cieszy ze jej partner nie widzi codziennie glutow bo na to jej wkladka juz nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: galaretkowaty sluz 03.08.06, 16:12 przepraszam, ale czy partner ogląda ci majtki od wewnątrz? może to faktycznie podniecająca gra wstępna, ale na jakiś czas możesz go chyba powstrzymywać a poza tym - skoro ci lekarz mówi, ze moze sie zdarzyc wydzielina i nie proponuje żadnych środków, to chyba to logiczne, że to normalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: galaretkowaty sluz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:16 wkładka HIGIENICZNA droga barbie wyraźnie napisałam o czymś takim co pomaga utrzymać świeżość i czystość wtedy gdy masz nadmiar wydzielin ps.mój partner nie jest ginekologiem i moja w tym głowa żeby nie oglądał tego co nie powinien -po to między innymi mam wodę, mydło i wkładki higieniczne Odpowiedz Link Zgłoś
kocio-kocio Re: galaretkowaty sluz 03.08.06, 15:33 Nie złość się :o) Po prostu jeśli to fizjologiczna wydzielina, a nie wynik zakażenia bakteriami czy innym grzybem, żadne płukanki czy globulki Ci nie pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś