Dodaj do ulubionych

galaretkowaty sluz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 15:04
mam jak wspomnialam wkladke i dr w tym zakresie uprzedzala o gestych wydzielinach.przed wczoraj pojawila sie u mie galaretkowata wydzielina. co polecacie na to?nie estetycznie to wyglada.
Obserwuj wątek
    • kwietniowe_cappuccino Re: galaretkowaty sluz 03.08.06, 15:06
      polecacie na t
      > o?nie estetycznie to wyglada.

jak to, co polecamy? chcesz to uatrakcyjnić?
      zakładaj wkładki higieniczne i nie oglądaj z bliska
    • Gość: Marta Re: galaretkowaty sluz IP: 81.15.223.* 03.08.06, 15:11
      co polecamy????????

MYCIE SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ile jeszcze bedziesz chwalic sie swoja spiralą?
      • Gość: barbie88 Re: galaretkowaty sluz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 15:14
        aha, to juz nie mozecie polecic jakis globulek/plukanek?
        • Gość: Marta Re: galaretkowaty sluz IP: 81.15.223.* 03.08.06, 15:18
          a PO JAKĄ CHOLERE????????????????????????????????????

uzywaj wkladek, podmywaj sie i bedzie OK!!!!!!!!!!!!!

i nie szpanuj ta wkladką agusiu1988.. bo to zenujące
          • Gość: barbie88 Re: galaretkowaty sluz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 15:28
            nie szpanuje, wkladek nie zamierzam uzywac bo to nie rozwiazuje problemu, podmywam sie nawet 3 razy dziennie, i nie popisuje sie, tylko pisze czego dotyczy moj problem. a ja mam wiedziec ile osob czyta to czy zalozylam wkladke czy nie?napisalam tylko ze ze wziazku z zalozeniem spirali moge miec nadmiar gestej wydzieliny, jednak ona nieestetycznie wyglada<- czy to jest szpanowanie?
            trudno cos kupie w aptece i bez waszej zlosliwosci.
            • Gość: anka Re: galaretkowaty sluz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 15:36
              ale jaki masz problem?
              czy jakąkolwiek wydzielinę masz pierwszy raz w życiu, że nie wiesz co masz zrobić?
              mycie, wkładki higieniczne i tyle
              my mamy ci mówić co kobiety powinny robić ze swoim śluzem?
              • Gość: barbie88 Re: galaretkowaty sluz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:00
                problem wydaje sie blahy ale ja nigdy nie uzywalam wkladek i nie znam na tym , czy sa jakies rozmiary jak podpasek czy tamponow?czy wkladki sa na recepte?potrzebna jest konsultacja lekarska czy wystarczy jak pojde do apteki i poprosze o nie?
                • kwietniowe_cappuccino Re: galaretkowaty sluz 03.08.06, 16:03
                  wkladki higieniczne kupujesz w każdym supermarkecie albo sklepie osiedlowym
                  (stoją obok podpasek)
                  to jest ten produkt reklamowany przez radosne panienki pod hasłem "cały dzień
                  czuję się czysto i swieżo"
                  • kwietniowe_cappuccino Re: galaretkowaty sluz 03.08.06, 16:05
                    www.google.pl/search?hl=pl&q=wk%C5%82adki+higieniczne&lr=
                  • Gość: barnie88 Re: galaretkowaty sluz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:07
                    to akurat bylo pytanie retoryczne smile ale widocznie anka mnie uznala za glupia.odpowiedziala wprost po moim postem twierdzac ze cos takiego istnieje jak wkladka.a tam jasno i wyrazie napisalam ze potrzebuje leku a nie wkladki.kocio mi zreszta odp ze to normalne.
                    niech sie anka cieszy ze jej partner nie widzi codziennie glutow bo na to jej wkladka juz nie pomoze.
                    • kwietniowe_cappuccino Re: galaretkowaty sluz 03.08.06, 16:12
                      przepraszam, ale czy partner ogląda ci majtki od wewnątrz?
                      może to faktycznie podniecająca gra wstępna, ale na jakiś czas możesz go chyba
                      powstrzymywać

a poza tym - skoro ci lekarz mówi, ze moze sie zdarzyc wydzielina i nie
                      proponuje żadnych środków, to chyba to logiczne, że to normalne
                    • Gość: anka Re: galaretkowaty sluz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:16
                      wkładka HIGIENICZNA droga barbie
                      wyraźnie napisałam o czymś takim co pomaga utrzymać świeżość i czystość wtedy
                      gdy masz nadmiar wydzielin

ps.mój partner nie jest ginekologiem i moja w tym głowa żeby nie oglądał tego co
                      nie powinien -po to między innymi mam wodę, mydło i wkładki higieniczne

• kocio-kocio Re: galaretkowaty sluz 03.08.06, 15:33
      Nie złość się :o)
      Po prostu jeśli to fizjologiczna wydzielina, a nie wynik zakażenia bakteriami
      czy innym grzybem, żadne płukanki czy globulki Ci nie pomogą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka