Gość: asiunia IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.08.06, 18:23 czy napoje gazowane powoduje tycie? tzn. np. czy od czestego picia coca - coli moze urosnac brzuch? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: natalia. Re: Napoje gazowane... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 18:31 tyjesz nie od gazu, ale od cukru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona23 Re: Napoje gazowane... IP: *.chello.pl 27.08.06, 19:12 Ogólnie napoje gazowane nie są zdrowe, a te typu coca cola,fanta mają poprostu dużo kalorii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jana Re: Napoje gazowane... IP: *.smgr.pl 27.08.06, 23:03 Nie tylko brzuch. Odpowiedz Link Zgłoś
netty2 Re: Napoje gazowane... 27.08.06, 23:07 Polecam wersje LIGHT ! I nie gadajcie,ze to trucizny,co mnie to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahahahahahaha Re: Napoje gazowane... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 23:09 light? hahahahaha - tp tylko chwyt marketingowy i wabik, zeby grube baby to kupowały. Odpowiedz Link Zgłoś
agata035 Re: Napoje gazowane... 27.08.06, 23:15 Ja nie wiem o czym Wy piszeci - tycie po napojach gazowanych? No może nie są zdrowe ale nie na tyle aby tyć i robić się balonem. Cukier - fakt faktem, że dla dbających o linię to coś nie dobrego ale żeby tyć od tych malych ilości cukru? Tu wielce przesadzacie. Piję tylko napoje gazowane - przez całe lato wypijam je litrami (niegazowanych nie lubę) i jakś nic nie tyję. A jeżeli chodzi o COLĘ to mój najlepszy sposób na poprawienie trawienia po obżerce. Dziewczyny nasz organizm czy tego chcecie czy nie musi pewną ilość mieć dostarczonego cukru. Bułka czy chlebek na pewno jest bardziej tuczący, a na pewno więcej ich zjadacie dziennie niż nap. gaz. - przeliczam to na kalorię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Napoje gazowane... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 23:17 chyba lepiej dostarczać cukier w miodzie niz coli, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Napoje gazowane... IP: *.eia.pl 27.08.06, 23:29 Ogólnie napoje gazowane sa niezdrowe,zawierają dużo sztucznych i konserwujących składników. Czy powodują tycie? To chyba zależy od wypijanych ilości i skłonności organizmu do tycia.Z całą pewnością gaz w nich zawarty może powodować wzdęcia.A Cola...najgorsze świństwo wśród tego typu napojów! Odpowiedz Link Zgłoś