Dodaj do ulubionych

Sikam i sikam

IP: *.bulldogdsl.com 13.09.06, 10:02
Nie wiem co już robić, nie mam zaplenia ani pęcherza ani cewki moczowej no i
zero bólu, tylko, że "leję jak z cebra". Wystarczy że wypiję małą ilość soku,
herbaty-nawet tylko szklankę, a do kibelka latam co 20 minut przez kilka
godzin i za każdym razem sikam jakbym wiadro wody wypiła - że nie wspomnę już
co się dzieje jak małe piwko wypiję. Ma tak ktoś albo miał i jak
to "potraktował", męczy mnie to, a w nocy wyspać się nie mogę bo znowu siku,
a przecież pić muszę żeby nie odwodnic sobie organizmu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: Sikam i sikam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 10:05
      ja ci zazdroszczesmile we mnie woda sie zatrzymujesmile przed okresem jestem smileoch i
      tak żle i tak niedobrzesmile
      • Gość: Aga Re: Sikam i sikam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 10:38
        Podobnie jest u mnie. Potrafię 10 razy na dzień siusiać i to ,,normalne,,
        ilości. Też nic mnie nie boli, nic nie piecze dlatego myślę, że to nie sprawy z
        pęcherzem czy nerkami. Winę zrzuciłam na tabletki anty. Zatrzymują wode w
        organiźmie - a ja może, ją i tak wydalam. Tabletki przestałam brać (tydzień
        temu) i wydaje mi się, że chodzę coraz rzadziej. Chyba sprawa sie wyjaśnia -
        przynajmniej w moim przypadku.
    • lilith76 Re: Sikam i sikam 13.09.06, 10:53
      Może wprowadziłaś do diety jakieś składniki moczopędne (po piwie to każdy biega seriami do kibla)?
      Jeśli zawsze tak często sikałaś, a badania nic nie wykazały, to tak po prostu bywa. Byłam kiedyś z taką dziewczyną razem w kajaku na spływie - co chwila dobijałyśmy do brzegu, a potem goniłysmy resztę smile
      Ja dużo piję i często sikam - normalne.
      Kiedyś czytałam, że zdarza się, że kobieta idzie do ubikacji przy najmniejszym parciu na pęcherz zamiast trochę poczekać i w efekcie chodzi coraz częściej.
      Sika się często też ze stresu. Ja - siedząc w poczekalni - wiedząc, że do gabinetu gina mam wejść z pustym pęcherzem, mam ochotę na siku co minutę wink
      • Gość: ktosia Re: Sikam i sikam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 12:07
        mam ten sam problem. Ciągle bym musiała chodzić do łazienki, a szczególnie to
        się nasila przy sytuacjach stresowych i wtedy, kiedy wiem, że NIE MOGĘ tak
        często chodzić ( w mieście, szkole). Dlatego sądzę, że to też jest związane z
        psychiką - im więcej myślę, tym bardziej mi się chce
    • magdagg2 Re: Sikam i sikam 13.09.06, 12:40
      kup sobie w aptece lub sklepie zielarskim borówkę brusznicę. trzeba zaparzać i
      pić. borówka reguluje prace nerek. nie musi wystąpić zapalenie pęcherz czy
      jakiś ból zeby to brac. nie zaszkodzi napewno smile
      • Gość: K Re: Sikam i sikam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 13:28
        Ja też czesto chodzę do kibelka, najbardziej uciążliwe jest to podczas seksu...
        zawsze przed robie siusiu, a i tak w trakcie mi się chce i to często zanim
        zaczniemy stosunek...
        • Gość: emka Re: Sikam i sikam IP: *.bulldogdsl.com 14.09.06, 10:45
          Zaczęłam brać urosept-może coś się zmieni, teraz też byłam-i jak z cebra,
          ostatni raz piłam szklankę herbaty 5 godzin temu, a już byłam ze 3 razy i to
          pożądnie.Nudzi mnie to już i wkurza co raz bardziej. Do diety nie wprowadziłam
          jakiś nowości, ze stresu to też raczej nie jest.Zobaczę co będzie dalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka