Dodaj do ulubionych

cienie pod oczami

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 10:23
Mam cienie pod oczami - zaznaczam że przeprowadziłam niezbędne badania i
wszystkie są w porządku.
SZukam w związku z tym korektora pod oczy W TUBCE.
Gdyby ktoś przy okazji polecił mi jakiś dobry niedrogi krem pod oczy
poprawiający mikrokrążenie to też byłabym wdzięczna
Obserwuj wątek
    • fergie18 Re: cienie pod oczami 13.09.06, 10:26
      polecam korektor w tubce firmy oriflame, niedrogi a dobrze tuszujecienie, ja tez
      mam ten problem tylko ze u mnie jest to zwiazane z anemią, co do kremu to zalezy
      w jakim jestes wieku, jaki typ cery itp.
      • Gość: marta Re: cienie pod oczami IP: *.monki.sdi.tpnet.pl 13.09.06, 11:28
        ja tez mam cienie pod oczami one juz nie znikna musisz je zaakceptowac sa rozne
        przyczyny cieni a jedna z nich jest zbyt cienka skora w tym miejscu niz u
        innych i widoczne sa cienie. ja tez bylam badana bo kiedys chorowoalam na
        anemie wyniki mam dobre ale cienie sa i nie ukrywa ich w calosci zaden korektor
        aninie pomagaja zadne super kremy
      • Gość: Matylda Re: cienie pod oczami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 22:55
        jeśli chodzi o ten krem to mam 29 lat

a jeśli chodzi o oriflame to chyba sie nie zdecyduję bo nie mogę kupić
        kosmetyku którego nie mogę wypróbować
        • fergie18 Re: cienie pod oczami 13.09.06, 23:37
          hehe dobry konsultant ma wszystkie kosmetyki do wypróbowania wink
    • saskiaplus1 Re: cienie pod oczami 13.09.06, 12:32
      Mnie pomaga żel szałwiowy Ziaja, możesz spróbować, bo kosztuje kilka złotych.
      • Gość: lenka Re: cienie pod oczami IP: *.asta-net.com.pl 13.09.06, 21:16
        mojej kumpeli tez pomogly w zatuszowaniu cieni żele firmy ziaja, ale najlepiej
        jej pomogły witaminy,kiedy sie okazalo,ze ma anemie!! nie miala innych
        objawów,tylko cienie.. może więc witaminy i żele ziaja razem big_grin
        • Gość: gwiazdeczka Re: cienie pod oczami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 23:35
          Polecam sztyft Vichy Oligo 25 Yeux genialny,wypróbowałam i działa jak żaden
          inny.Też miałam ten problem i długo szukałam odpowiedniego specyfiku.Pozdrawiam
          J.
    • Gość: ^^" Re: cienie pod oczami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 11:01
      Ogólnie do skóry wokół oczu polecam serię kosmetyków firmy FlosLek:
      www.floslek.com.pl/polska/kosmetyki.php?kat=SERIA%20%20DO%20%20PIEL%CAGNACJI%20%20OCZU
      kremy i żele dostępne są w aptekach. żele kosztują ok. 6zł wiec bardzo taniosmile
      • Gość: Matylda Re: cienie pod oczami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 19:14
        Floslek??? Miałam to i zero reakcji. Teraz Polska? Pożal się Boże...
        • Gość: gerym Re: cienie pod oczami IP: *.os1.kn.pl 14.09.06, 20:32
          Może tobie nie pomogły, ale czemu od razu przekreślasz dany krem tylko dlatego,
          że jest polski? Mnie na przykład zupełnie nie pomagają te cudowne
          "hipoalergiczne" kremy Vichy, mam po nich uczulenie, natomiast cenię sobie
          kosmetyki firmy DerMedic, również sprzedawane w aptekach.
    • Gość: Daisy Re: cienie pod oczami IP: 82.153.8.* 16.09.06, 21:32
      Cienie pod oczami mogą być objawem choroby - jak ktoś wspomniał wcześniej -
      anemia, niedobory pierwiastków i witamin, ale mogą też być "dziedziczne" -
      czyli - taka Twoja uroda i nic nie poradzisz. Mam to samo. Niezależnie od tego
      ile godzin śpię , jak się odżywiam - one są smile)) . Pomagają doraźnie żele pod
      oczy - najlepszy jaki stosowałam do tej pory to Lancome "Hydra Zen". Zawiera
      ekstrakt z bluszczu i kofeinę. Mnie pomaga, chociaż tani nie jest sad((

Pamiętaj, żeby wszystkie kremy czy żele pod oczy rozprowadzać od wewnętrznego
      kącika oka w kierunku skroni.
      • Gość: Matylda Re: cienie pod oczami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 22:48
        dobra,a korektor?
        • Gość: KASHANKA Re: cienie pod oczami IP: 217.153.119.* 18.09.06, 09:58
          polecam korektor loreal Touche Magique
          • nupik Re: cienie pod oczami 18.09.06, 15:35
            ja tez polecam zel szalwiowy ziaji i pomaga mi tez REGULARNIE STOSOWANY nivea z
            ogorkiem specjalnie na cienie. ale ziaja jest duzo tansza i na mnie podzialala
            rewelacyjniesmilea z oriflame daj sobie spokoj...
            • askazbielan Re: cienie pod oczami 27.10.06, 13:18
              Witam,
              mnie ziaja niestety fatalnie uczula! sprobuje za to flosleku-u, czy zel ze
              swietlika to tez ich?
        • Gość: Daisy Re: cienie pod oczami IP: 82.152.169.* 31.10.06, 21:33
          Korektor. L'Oreala próbowałam, gdzieś tam prawie pełna tubka się poniewiera.
          Wypróbowałam prawie wszystkie dostępne na rynku polskim i brytyjskim no i
          powiem tak : Touche Eclat z YSL. Rewelacja. Jeno tak bije po kieszeni, że
          strach się bać. Koszt w UK około 20-25 funtów. W Polsce - nie wiem ile
          kosztuje. Ale zanim kupisz, idź do jakiejś perfumerii i wypróbuj. Niekoniecznie
          to, co mnie odpowiada będzie odpowiadać Tobie smile
    • florencja29 Re: cienie pod oczami 27.10.06, 13:46
      korektor rozświetlający LOREAL.Troche drogi - 40 zł, ale dobry.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka