Gość: kryśka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 13:14 ginekolog - bo badaniu USG ,,,powidzal ze macia jest b.mała... oto nie zapytalam..ale czy np.przy ciaży to jakis problem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: toffi Re: wymiary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 15:29 Uważam, że jeśli nie ma żadnych innych problemów (zaburzenia hormonalne) to sama wielkość macicy nie ma wpływu ani na poczęcie, ani na implantację ani też na rozwój i donoszenie ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: wymiary 13.09.06, 15:30 A ja słyszałam przeciwnie, jeśłi macica jest za mała tzn. nie miesci się w przyjętych normach to moga być problemy z donoszeniem ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toffi Re: wymiary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 15:32 Ja czytałam i słyszałam tak, jak piszę. Jeśli mamy na ten temat rozbieżne opinie, to koleżanka musi iść do lekarza i o to zapytać , ale nic już z tym nie zrobisz. Jeśli jest mała, to trudno. Cudem się nie powiększy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: wymiary IP: *.venaritmo.com 14.09.06, 12:13 Ja mam małą i drobną macicę a swojego dzidziusia donosilam bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś