Dodaj do ulubionych

Pieczenie,szczypanie po sexie!!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 15:19
Hej.Mam pewien problem,otóż od jakiegoś dłuższego czasu po stosunku z mężem
odczuwam nieprzyjemne szczypanie,pieczenie okolic intymnych.Używamy czasami
żelu intymnego do nawilżania jesli zachodzi taka potrzeba więc skad ten
dyskomfort po stosunku???Po jakimś czasie to mija,ale dlaczego tak sie wogóle
dzieje???
Obserwuj wątek
    • kassiik Re: Pieczenie,szczypanie po sexie!!!!!!!! 17.09.06, 15:21
      Mi tez czasami tak sie dzieje, ale mam nadżerkę wiec myślę że to od tego.
    • Gość: martta Re: Pieczenie,szczypanie po sexie!!!!!!!! IP: *.dolsat.pl 17.09.06, 16:36
      a byłas w ogole u lekarza????
      • Gość: jjjjjjjjjjjjjjaaaa Re: Pieczenie,szczypanie po sexie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 16:46
        Alergia,stan zapalny ,grzybica...............lub obtarcie, musisz isc do ginka.
        • Gość: Elza Re: Pieczenie,szczypanie po sexie!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 20:08
          Wybieram sie w czwartek-ciekawe co mi powie.Troche to dziwne bo ogólnie nie
          czuje żadnego pieczenia ani szczypania,nie mam upławów,moze sperma męża coś
          zawiera,sama już nie wiem.
          • Gość: ewqa Re: Pieczenie,szczypanie po sexie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 20:12
            Mozesz byc uczulona na sperme. Mimo wszystko idz do lekarza.
    • Gość: Marta tez mam tak czasem ,ale wydaje mi sie ze IP: *.torun.mm.pl 18.09.06, 11:02
      nasila siie to gdy intensywniej uprawimy secx i powstaja mikrootarcia i dzieje
      sie tez to gdy facet koncyz we mnie wiec sperma ,no ale niezawsze tak sie
      dzieje.
      • Gość: ewka Re: tez mam tak czasem ,ale wydaje mi sie ze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:05
        wiesz ja czasami tez tak mam,jest to nieprzyjemne,jak cos bedziesz wiedziala od
        lekarza to daj znać.
        • Gość: ja Re: tez mam tak czasem ,ale wydaje mi sie ze IP: 213.77.51.* 20.09.06, 12:08
          daj daj znać też tak mam ... nieprzyjemne
          • niunianiu Re: tez mam tak czasem ,ale wydaje mi sie ze 21.09.06, 10:03
            up
            • Gość: Elza Re: bylam u ginekologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 10:18
              Witajcie.Wczoraj byłam u ginekologa,zbadał mnie i stwierdził że nie widzi
              żadnego satnu zapalnego.Byc moz ejest to spowodowane podraznieniem,gdyz
              wcześniej -jakis czas temu bralam czopki propolisowe dopochwowo,ktore dosyc
              czesto uczulają.Na wszelki wypadek zapisał mężowi krem Triderm ,gdyż czesto u
              meżczyzn stan zapalny przechodzi bezobjawowo.Mam nadzieje że to coś
              pomoże.Trzymajcie sie zdrowo.
              • maialina1 Gini zawsze mowia to samo 22.09.06, 10:27
                Odnosze wrazenia ze ginekolodzy o wiekszosci damskich przypadlosci nie maja pojecia.
                Zawsze to samo: nic nie widza.
                Nie widza "nic", ale zawsze dadza jakies tabletki.
                Zawsze nieskuteczne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka