Dodaj do ulubionych

współżycie a tabletki gynalgin

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 23:02
Mam pytanie. Czy można urawiać seks podczas stosowania tabletek dopochwowych,
przeciwko infekcjom itp.? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: ??? Re: współżycie a tabletki gynalgin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 23:04
      a umiesz czytac ulotki?

• Gość: kobieta Re: współżycie a tabletki gynalgin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 23:45
        Bardzo mało informacji w niej podano. Dlatego się pytam.
        • Gość: aga Re: współżycie a tabletki gynalgin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 23:53
          nie wierze, ze w ulotce nie napisano nic o wspolzyciu podczas zazywania tego
          leku..
          a tak na logike - lepiej sie wyleczyc i dopiero pozniej "dokazywac" smile
          • tekla82 Re: współżycie a tabletki gynalgin 24.09.06, 19:54
            A no to uwierz, nic ani słowem, wiem bo też brałam i czytałam i nic nie ma.
            Moja lekarka należy do ludzi, którzy raczej informują o jakiś
            przeciwwskazaniach a zapisując ten lek nic nie wspomniala (a jestem mężatką
            więc normalne, ze współżyję) więc stwierdziłam, że można. W trakcie 10 dni
            przyjmowania kochałam się dwa razy i nic się nie działo ani w trakcie ani potem.
            • annb Re: współżycie a tabletki gynalgin 25.09.06, 09:34
              wiesz
              nie chce byc zlosliwa
              ale z tym
              "nic sie nie stalo"
              to ja bym jednak uwazala
              male upierdliwe mikroby mająto do siebie ze lubią wracac
              wiec lepiej wyleczyc raz -porzadnie-bez wspolzycia niz leczyc do
              ukichanej....bez konca
    • m_marta_m Re: współżycie a tabletki gynalgin 23.09.06, 23:15
      wstrzymaj się od sexu. spokojnie się wylecz, a później sobie to odrobisz smile
    • kocio-kocio Re: współżycie a tabletki gynalgin 24.09.06, 21:09
      Pomijając kwestię tabletek: przecież masz infakcję! Chcesz ją przenieść na faceta???
      • Gość: ??????? Re: współżycie a tabletki gynalgin IP: *.chello.pl 25.09.06, 09:32
        Niektórym myślenie przychodzi z wielką trudnością dlatego zadają te idiotyczne
        pytania zaśmiecając internet.
        • Gość: lola Re: współżycie a tabletki gynalgin IP: *.asta-net.com.pl 25.09.06, 22:49
          nie można współżyć podczas stosowania leków dopochwowych. nie zaleca się
          poprostu. poczytaj dokładnie ulotkę. zresztą jak stosujesz takie leki to znaczy
          że się leczysz, a jak się leczysz-to jestes chora-więc odp nasuwa się sama,
          prawda?
          • Gość: em Re: współżycie a tabletki gynalgin IP: *.wro-com.net 28.09.06, 14:39
            a mnie lekarz powiedział, żeby zakładać te tabletki przed spaniem, a jakby był
            planowany stosunek to po nim. sprawa jasna - można według tego lekarza. i nie
            zawsze jest to lek na grzybicę, czasem żeby powstrzymać nadżerkę, tym przecież
            facet się nie zarazi smile
            pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka