Gość: kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 23:02 Mam pytanie. Czy można urawiać seks podczas stosowania tabletek dopochwowych, przeciwko infekcjom itp.? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: współżycie a tabletki gynalgin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 23:04 a umiesz czytac ulotki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: współżycie a tabletki gynalgin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 23:45 Bardzo mało informacji w niej podano. Dlatego się pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: współżycie a tabletki gynalgin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 23:53 nie wierze, ze w ulotce nie napisano nic o wspolzyciu podczas zazywania tego leku.. a tak na logike - lepiej sie wyleczyc i dopiero pozniej "dokazywac" Odpowiedz Link Zgłoś
tekla82 Re: współżycie a tabletki gynalgin 24.09.06, 19:54 A no to uwierz, nic ani słowem, wiem bo też brałam i czytałam i nic nie ma. Moja lekarka należy do ludzi, którzy raczej informują o jakiś przeciwwskazaniach a zapisując ten lek nic nie wspomniala (a jestem mężatką więc normalne, ze współżyję) więc stwierdziłam, że można. W trakcie 10 dni przyjmowania kochałam się dwa razy i nic się nie działo ani w trakcie ani potem. Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: współżycie a tabletki gynalgin 25.09.06, 09:34 wiesz nie chce byc zlosliwa ale z tym "nic sie nie stalo" to ja bym jednak uwazala male upierdliwe mikroby mająto do siebie ze lubią wracac wiec lepiej wyleczyc raz -porzadnie-bez wspolzycia niz leczyc do ukichanej....bez konca Odpowiedz Link Zgłoś
m_marta_m Re: współżycie a tabletki gynalgin 23.09.06, 23:15 wstrzymaj się od sexu. spokojnie się wylecz, a później sobie to odrobisz Odpowiedz Link Zgłoś
kocio-kocio Re: współżycie a tabletki gynalgin 24.09.06, 21:09 Pomijając kwestię tabletek: przecież masz infakcję! Chcesz ją przenieść na faceta??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??????? Re: współżycie a tabletki gynalgin IP: *.chello.pl 25.09.06, 09:32 Niektórym myślenie przychodzi z wielką trudnością dlatego zadają te idiotyczne pytania zaśmiecając internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: współżycie a tabletki gynalgin IP: *.asta-net.com.pl 25.09.06, 22:49 nie można współżyć podczas stosowania leków dopochwowych. nie zaleca się poprostu. poczytaj dokładnie ulotkę. zresztą jak stosujesz takie leki to znaczy że się leczysz, a jak się leczysz-to jestes chora-więc odp nasuwa się sama, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: współżycie a tabletki gynalgin IP: *.wro-com.net 28.09.06, 14:39 a mnie lekarz powiedział, żeby zakładać te tabletki przed spaniem, a jakby był planowany stosunek to po nim. sprawa jasna - można według tego lekarza. i nie zawsze jest to lek na grzybicę, czasem żeby powstrzymać nadżerkę, tym przecież facet się nie zarazi pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś