anytbg 28.09.06, 17:00 córcia kończy niedługo 4 miesiące a ja nie sypiam z mężem, bo co spróbuję to boli mnie tam gdzie byłam nacinana, jak było u was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agarosa1 Re: kiedy sex po nacięciu? 28.09.06, 17:04 tez bolalo na poczatku, ale potem bylo juz ok. Cierpliwosci... Odpowiedz Link Zgłoś
sineira Re: kiedy sex po nacięciu? 28.09.06, 17:45 Na początku boli, przede wszystkim dlatego, że boisz się, że będzie bolało i mimowolnie się spinasz. Wypróbuj jakiś lubryfikator, to ułatwia. Z czasem będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
anytbg Re: kiedy sex po nacięciu? 28.09.06, 17:50 mąż znajdzie sobie inną zanim zmuszę się,żeby znowu spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
sineira Re: kiedy sex po nacięciu? 28.09.06, 19:51 To może ograniczcie się do pieszczot, skoro nie jesteś gotowa, by próbować? Mąż chyba rozumie sytuację, prawda? Chyba nie wstydzisz się mu tego powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
anytbg Re: kiedy sex po nacięciu? 28.09.06, 20:26 on to bardzo dobrze rozumie, sam mnie pociesza, że to przecież normalne, że to nie była mała ranka i że musimy poczekać Odpowiedz Link Zgłoś
severina2 Re: kiedy sex po nacięciu? 28.09.06, 20:35 mnie nie bolało wcale, choć istotnie pochwa jest "suchsza", więc dobrze jest użyć lubrykantu. Ja natomiast wogóle nie mam ochoty na sex i nie czuję podniecenia, kiedy się kochamy. Pewnie to przez zmęczenie i karmienie piersią ale wierzę, że to miniE. Z TEGO CO PISZESZ WYGLąDA, żE Mąż WSZYSTKO ROZUMIE I ANI MU W GółOWIE PORZUCANIE CIę. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
1mzeta Re: kiedy sex po nacięciu? 14.10.06, 15:26 No to gratuluję współmałżonka-może lepiej też poszukać sobie innego-bardziej wyrozumiałego ) Odpowiedz Link Zgłoś
bonkreta Re: kiedy sex po nacięciu? 28.09.06, 20:52 Ja nie byłam nacinana, miałam tylko malutkie pęknięcie śluzówki, które samo w sobie nie bolało mnie już po paru dniach. ALe seks był nieprzyjemny i bolesny długo, przez pierwsze pół roku kochaliśmy się może ze cztery razy. Wszystko się zmieniło, gdy z powrotem dostałam okres, czyli po siedmiu miesiącach. Od tego moemntu już jak przedtem - żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia79 Re: kiedy sex po nacięciu? 28.09.06, 21:00 użwajcie żelu nawilżającego, pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
annieb 6 tyg. po naci, ale sucho i ciągnie, choć nie boli 28.09.06, 22:57 czyli przyjemności raczej mało, ale mam nadzieję, że to minie. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
gosika78 Re: kiedy sex po nacięciu? 29.09.06, 09:21 Żel nawilżający + trening - czyni cuda Odpowiedz Link Zgłoś
anytbg Re: kiedy sex po nacięciu? 29.09.06, 21:46 tak mi się dzisiaj chce a nie mam żelu Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: kiedy sex po nacięciu? 29.09.06, 09:58 Mnie nie boli nacięcie (o tym już dawno zapomniałam), ale gdzieś głębiej, w środku, jakby coś przeszkadzało. I nie chodzi o suchość, bo stosujemy Feminal (żel nawilżający) - ale właśnie o jakąs przeszkodę, jakbym była w środku źle zszyta. Podobno przestaje boleć jak się przestaje karmić piersią. Odpowiedz Link Zgłoś
bonkreta Re: kiedy sex po nacięciu? 29.09.06, 18:54 > Podobno przestaje boleć jak się przestaje karmić piersią. Tego bym nie wiązała, ja nadal karmię, a seks nie jest już dla mnie bolesny. Natomiast powrót cyklu miesiączkowego u mnie sprawił wielką różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko_02 już Nigdy 29.09.06, 10:03 okaleczona psychika już pozostanie, rany po dużym nacięciu i pęknięciach zamiast goić się zaczęły coraz bardziej dokuczać....minęło już prawie pół roku... Odpowiedz Link Zgłoś
kathee Re: kiedy sex po nacięciu? 29.09.06, 22:41 spróbujcie innej pozycji albo zróbcie sobie zakaz na seks, wtedy człowiek od razu ma ochotę Odpowiedz Link Zgłoś
anytbg Re: kiedy sex po nacięciu? 30.09.06, 20:28 dziewczyny, wczoraj, bez żelu, było cudownie lepiej niż przed ciążą Odpowiedz Link Zgłoś