Dodaj do ulubionych

Zero objawow...

IP: 86.40.96.* 30.09.06, 12:53
Chlopak przyjechal do mnie w odwiedziny(po 4 miesiacach nie widzenia
sie),przez 5 dni kochaliscmy sie mniej wiecej 7-8 razy...A teraz moje
pytanie,jestem dzien po spodziewanej miesiaczce,czy mozliwe jest ze okres sie
przesunal?Mam zero objawow...czegokolwiek...Czy w 12-13 dniu ciazy pojawiaja
sie jakies objawy?To nie schiza!!!Tylko sie zastanawiam,bo na okres sie nie
zanosi a nmormalnie to kilka dni wczesniej wiem ze sie zbliza....
Przepraszam za nieskladnosc...
Obserwuj wątek
    • netty2 Re: Zero objawow... 30.09.06, 13:11
      Czekaj i samo sie okaze.A jak chcesz to rob test,bo juz powinien wyjsc !
      Powodzenia.
      • Gość: kobietka80 Re: Zero objawow... IP: 86.40.96.* 30.09.06, 13:38
        Nie no testu robic nie bede...poczekam jeszcze pare dni...licze ze dostane
        okres,mogl sie rozregulowac(4 miesiace bez faceta)
    • Gość: gatta Re: Zero objawow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 15:15
      jakby tak wszystkim samotnym kobietom ("bez faceta") cykl się z tego powodu
      rozregulowywał, to ginekolodzy mieliby fuure roboty wink. A tak na poważnie, to
      organizm to nie zegarek. Poczekaj kilka dni, a jak okres sie nie pojawi, to dla
      pewności zrób test.
    • Gość: natalia. Re: Zero objawow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 19:27
      podstawowe pytanie - a zabezpieczyliście się chociaż? bo jak liczę, to seks był
      w dniach płodnych
      • Gość: kasia Re: Zero objawow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 20:20
        poza wszystkim innym(czyli tym,że brak faceta nie rozregulowuje okresu,czy
        zabezpieczyliscie się czy nie itd)to pierwsze objawy ciąży są podobne do
        obajawów nadchodzącego okresu-bóle piersi,ból w podbrzuszu,zmęczenie.ja bym
        radziła zrobić test-kosztuje 15 zł i wiesz od razu.
        • Gość: kobietka80 Re: Zero objawow... IP: 86.40.96.* 30.09.06, 21:04
          Zabezpieczylismy sie tak w 50% stosunkowsadJa nie mam zadnych objawow...nic mnie
          nie boli,nic nie jest opuchniete...Normalnie to juz na kilka dni przed okresem
          mam wiekszy brzuch i piersi...a tu nic,kompletnie nic...Na test za
          wczesnie...dopiero jeden dzien spoznienia,nie chce panikowac tak zaraz...
          • Gość: aga Re: Zero objawow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 21:05
            no, to masz 50 proc. szansy, ze zaszłaś
            lubisz rosyjską ruletkę?
            • Gość: kobietka80 Re: Zero objawow... IP: 86.40.96.* 30.09.06, 21:39
              Uwielbiam:/Ja tam wielkiej tragedii robic nie bede w razie czego...
              Bardzo sie kochamy...slub w przyszlym roku,o dziecku i tak nie raz byla mowa...
              Ja chcialam tylko wiedziec czy mozliwa jest 12 dniowa ciaza bez zadnych
              objawow,czy kobiety maja jakies objawy tak wczesnej ciazy?
              • luna333 Re: Zero objawow... 30.09.06, 21:58
                mie miałam żadnych objawów, może lekko piersi bolały ale to zawsze przed @, czułam się świetnie, gdyby nie test i beta z krwi a potem usg to bym nie uwierzyła że jestem w ciąży, brzucha nie miałam do 5 m-ca wogóle smile
              • lilith76 Re: Zero objawow... 02.10.06, 09:07
                Objawy wczesnej ciąży są identyczne z objawami nadchodzącej @, czyli cały zestaw PMS jak i zero odczuć.
                Jeśli okres się nie pojawi zrób test ciążowy w 10 dni od ostatniego stosunku bez zabezpieczenia.
                • Gość: kobietka80 Re: Zero objawow... IP: 86.40.96.* 02.10.06, 17:00
                  3 dzien spoznienia...hmmm...narazie nie paniukuje...Test zrobie po jutrze-jesli
                  nie dostane miesiaczki w tym czasie...
                  Objawow dalej zero,ani brzuch...ani piersi...Jedynie zrobilo sie bardziej
                  wilgotno...
                  • Gość: M. Re: Zero objawow... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.06, 20:06
                    czyli nadal nic nie wiemy...wilgotno bo @ sie zbliża lub wilgotno bo to ciążasmile
                    zrób ten test!!!
                    • Gość: kobietka80 Re: Zero objawow... IP: 86.40.96.* 03.10.06, 21:08
                      Dalej nic...jutro test!Obiecalam sobie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka